OnePlus 2 hakkında önemli detaylar ortaya çıktı

Merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonun ilk sızıntısı gerçekleşti.

OnePlus 2 hakkında önemli detaylar ortaya çıktı

OnePlus firmasının temmuz sonunda açıklayacağı yeni nesil akıllı telefon OnePlus 2’ye ilişkin önemli bilgiler gelmeye devam ediyor. Snapdragon 810 işlemcisini ve USB Type-C girişinin yer verileceği akıllı telefonun tasarım hatlarını ortaya koyan ilk sızıntı gerçekleşti. Sızıntıyı yayınlanan KJuma   adlı kullanıcı telefon hakkında önemli bilgiler de aktarıyor. Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo’da yayınlanan taslak çizim OnePlus 2’nin USB Type-C girişini net bir şekilde gösteriyor.

OnePlus One’ın tasarımdan ilham aldığı gözlenen telefon 5.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. 5.7-inç büyüklüğündeki ekranın çözünürlüklü seviyesi ise şimdilik bilinmiyor. Firma OnePlus One akıllı telefonda 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran kullanmıştı.

1435476537_mp-a.png

OnePlus 2 selefine göre daha ince bir kasa barındıracak. Söz konusu kasa metal malzemeden oluşacak. OnePlus 2’de ayrıca hoparlör delik sayısı OnePlus One’a göre iki katına çıkarılacak.

OnePlus yeni nesil akıllı telefonu OnePlus 2’yi 27 Temmuz’da kullanıcılarla buluşturacak. Şirket söz konusu etkinlikte aynı zamanda telefonun tanıtımını sanal gerçeklik gözlüğü üzerinden yaparak dünyada bir ilgi gerçekleştirmiş olacak.