OnePlus mini'nin özellikleri ortaya çıktı

OnePlus mini özellikleri ve fiyatıyla orta segmentin en iddialı telefonlarından biri olacak.

OnePlus mini'nin özellikleri ortaya çıktı

Temmuz ayında tepe modeli OnePlus 2’yi kullanıcıların beğenisine sunan OnePlus yıl sonunda ise mini modeliyle bir kez daha karşımıza çıkacak. Şirket yetkilileri tarafından da doğrulanan OnePlus mini'nin teknik özellikleri büyük oranda netlik kazandı.

OnePlus mini’de 5 inç büyüklüğünde 2.5D cam teknolojisine sahip Full HD çözünürlüklü ekran kullanılacak. 2.2GHz frekans hızında çalışan sekiz çekirdekli MediaTek Helio X10 işlemcisinden güç alacak telefonun bellek kısmı 2GB RAM ve 32GB dahili depolamadan oluşacak. 

İlginizi çekebilir; 

OnePlus mini’nin arka kamerasında Sony imzası bulunacak. Telefonda f / 2.0 diyafram lensin eşlik ettiği 13MP çözünürlüklü Sony IMX258 sensör kullanılacak. Ön kısımda ise geniş açılı 5MP kameraya yer verilecek.

Suya dayanıklılık ve parmak izi sensörü

OnePlus mini’de abisinde olduğu gibi USB Type-C girişi ve parmak izi sensörüne yer verilecek. Parmak izi sensörü bu defa telefonun arka bölümüne konumlandırılacak. Pil ise 3000 ya da 3.100mAh kapasiteli olacak. IP67 sertifikası (suya ve toza dayanıklılık) sahip olacak telefonda ayrıca NFC, kızılötesi, 1.2W gücünde hoparlör (ön bölümde) yer alacak.

Plastik bir kasanın eşlik edeceği OnePlus mini 250$’dan satışa çıkacak.