OnePlus X için OxygenOS 2.1.3 güncellemesi yayınlandı!

OnePlus fiyat odaklı telefonu OnePlus X için hataları düzelten bir güncelleme yayınladı.

OnePlus X için OxygenOS 2.1.3 güncellemesi yayınlandı!

Android kullanıcılarının %84'ü 292 dolar ve altı telefonları tercih ediyor. Bu ortadaki en büyük gerçek ama genellikle hakkında konuştuğumuz telefonlar hep amiral gemisi modeller oluyor. Son dönemde birçok kullanıcının orta segmentte uygun fiyatlı ve en iyi yazılım desteğini sunan telefonların peşinde koştuğunu görüyoruz. Bu noktada Çin üretimi telefonlarsa tüm bu ihtiyaçları karşılar nitelikte bir performans gösteriyor.

Oppo ile fiziki bağlarını koparan bir grup mühendis tarafından kurulan OnePlus geçtiğimiz yıl pazara sundukları OnePlus One ile bir anda efsane haline geldi. Geçtiğimiz ay pazara sundukları OnePlus 2 ile de adından sıkça söz ettiren Çinli firma düşük bütçe dostu bir model daha yaparak ürün yelpazesini genişletti.

1448526489_oneplus-x-review-aa-2-of-22.jpg

249 dolara satışa sunduğu 5 inç boyutunda OnePlus X ise kendi sınıfında rakipsiz görünüyor. Zira geliştirlmiş kamera özellikleri ve OxygenOS işletim sistemi sayesinde amiral gemisi telefon deneyimini bizlere yaşatıyor. Ülkemizde henüz resmi kanllardan satışa başlamayan OnePlus'ın 2016 yılında ülkemize gelmesinin sürpriz olarak karşılanmaması gerektiğini hemen belirtelim.

1448526544_oneplus-x-e1446115885810.png

OnePlus X'i satışa sunan firma yaşanan bazı olumsuzluklar sonrasında büyük eleştirilere maruz kaldı. Telefonun SD kart ve Sim kart yuvasında yaşanan uyumsuzluklar ve telefonun zaman zaman kartı görmemesi Çinli firmanın eksi hanesine yazıldı. 

Bu hatayı düzletmek için kolları sıvayan OnePlus OxygenOS 2.1.3 güncellemesi ile tüm sorunların üstesinden geldiğini duyurdu. SD kart ve Sim kart optimizasyonunun sağlanarak, önemli güvenlik güncellemelerinin de giderildiğini belirten OnePlus yeni güncellemelerin geleceğinin de atını çiziyor. 

Darısı büyük üreticilerin başına...