Oppo, kamera odaklı telefon N1 için video yayınladı

Oppo merakla beklenen N1 için gizemli bir video yayınladı

Oppo, kamera odaklı telefon N1 için video yayınladı

Çin’in yükselen değerlerinden Oppo, yakın zamanda tüketicilerin beğenisine sunacağı ve kamerası ile dikkat çekmesi beklenen Oppo N1 adlı model için bir video yayınladı. Oppo yayınladığı videoda telefonun tasarımına dair özellikler aktarmıyor hatta telefonu hiç göstermiyor, ancak bazı detaylarda gizlediği ipuçları ile kullanıcıları bilgilendiriyor.

Videoda yer alan arkası dönük kişinin bu duruşuyla cihazın arka bölümüne konumlandırılan dokunmatik ekranı işaret ettiği ifade ediliyor. Ayrıca telefonun optik görüntü sabitleme teknolojinse sahip kamerasından kısa bir kesit sergileniyor.

Oppo N1 şu ana kadar elde edilen belgelerden anlaşıldığı üzere 12MP çözünürlüklü Sony CMOS sensöre sahip olacak ve “Owl (Baykuş)” adlı görüntüleme yongasını beraberinde getirecek. Söz konusu yonganın özellikle karanlık ya da az ışıklı ortamlarda net çekimler elde edilmesini sağlayacak. Eylül ayı içerisinde satışa sunulacağı bildirilen Oppo N1’in Sanpdragon 600 ya da 800 işlemcilerinden birine sahip olması bekleniyor.