Optimus G2'nin batarya kapasitesi netleşti

LG'nin merak uyandıran yeni telefonunda bir özellik daha açıklığa kavuştu.

Optimus G2'nin batarya kapasitesi netleşti

Optimus G ile yakalanan başarıyı Optimus G Pro modeli ile bir seviye daha ileri taşıma hedefinde olan LG, anavatanı Güney Kore ve Amerika’da kullanıcılardan büyük bir ilgi gören 5.5-inçlik telefonu kısa süre içerisinde 40’tan fazla ülkede satışa sunacak. Halihazırda amiral gemi modelin konumunda olan Optimus G Pro’ya nazaradan daha gelişmiş detaylar sunacak Optimus G2 cephesinde ise artık sona gelindi. 7 Ağustos’ta Amerika’da düzenlenecek Unpacked etkinliğinde basın karşısına çıkması beklenen telefonda önemli bir detay daha açıklığa kavuştu.

Akıllı telefonlarda pil sorunu birçok kullanıcının canını sıkan bir gelişme ve artık kayda değer oranda kullanıcı kitlesi telefon alırken sunulan pil kapasitesini göz önünde bulunduruyor. Optimus G2 de önümüzdeki dönem tanıtılacak popüler telefonlar arasında yer alıyor ve cihaz sahip olduğu teknik özellikler noktasında mobil dünyasının en güçlü çözümlerinden biri olacak.

1374049021_batt.jpg

Ortaya çıkan son görüntüler Optimus G2’de yer alan pilin kapasitesini ortaya çıkardı. LG, Optimus G’de sunduğu 2.100mAh kapasiteyi yeni nesil amiral gemisinde 2.540mAh seviyesine çıkaracak. Söz konusu kapasitenin Galaxy S4'te yer alan pile (2.600mAh) yakın bir değer sunduğunu belirtelim.

Ses tuşlarının arka bölüme konumlandırılması ile farklı bir tasarım anlayışı sunması beklenen telefonda 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Krait 400 mimarisine sahip dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 grafik birimi, 2GB RAM (LTE-A 3GB RAM olabilir), 5.2-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü IPS ekran, Android 4.2.2 ve optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip 13MP çözünürlüklü ana kamera telefonda yer bulması beklenen diğer teknik özellikler.

1374049076_lg-optimus-g2nin-sizdirilan-fotograflari80743.jpg