Outlook güncelleme ile yepyeni tasarıma sahip oldu!

Microsoft, iOS platformundaki Outlook uygulamasını yeni tasarımı ile güncelledi. İşte güncelleme ile gelen tüm yenilikler.

Outlook güncelleme ile yepyeni tasarıma sahip oldu!

En iyi mail istemcileri arasında gösterilen Outlook, bugün iOS platformundaki uygulamasını güncelledi. Outlook güncellemesi ile kullanım kolaylığına odaklanan sade bir arayüz kullanıcıları bekliyor. Outlook sürüm 2.33 ile ayrıca yeni özellikler de uygulamaya ekleniyor.

Outlook 2.33 sürümündeki yenilikler

- Artık tüm iletiler daraltılmamış olarak gösterilir ve bir konuşmadaki iletilerin ayrımı belirginleştirilerek tarama işlemi kolaylaştırılır.

- Gelen kutunuzdaki bir konuşmaya dokunduğunuzda, artık otomatik olarak önceki defa kaldığınız yere gidersiniz. Artık ilk okumanız gereken iletiyi aramakla uğraşmanıza gerek yok.

- Artık bir konuşmayı yanıtlarken önceki iletileri görebilirsiniz. Denemek için ekranın alt tarafındaki hızlı yanıt kutusuna dokunun.

Bu özellik şimdilik kademeli olarak Outlook.com, Gmail, Yahoo ve iCloud hesaplarına uygulanıyor. Office 365 hesaplarında da yakında kullanılabileceği söyleniyor.

Outlook'un yeni tasarımı ve özelliklerinin çok yakında Android platformunda da yer alacağını belirtelim.