Merakla beklenen oyun E3 etkinliğinde tanıtılacak

Madfinger Games ilk seride kullanıcılardan bir hayli ilgi gören Dead Trigger'ın ikinci versiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor.

Merakla beklenen oyun E3 etkinliğinde tanıtılacak

Ocak ayında düzenlenen CES 2013 etkinliğinde Tegra-4 lansmanı esnasında Dead Trigger serisinin ikinci bölümünü duyuran Madfinger Games, önümüzdeki hafta düzenlenecek E3 etkinliğinde oyunun tekrar sahne alacağını duyurdu. Zombi teması üzerine kurulan en başarılı oyun gösterilen Dead Trigger, sahip olduğu grafik, ses ve efekt kalitesi ile oyunseverlerden tam not almıştı. Android ve iOS platformunda kullanıcıların beğenisine sunulan oyun, özellikle Android tarafında APK dosyasının yayınlanmasıyla ücretsiz hale getirilmişti.

Serinin ikinci oyununda ise heyecan giderek artacak. Tek kişinin yanı sıra çoklu oyuncu desteğine da kavuşacak oyunda çevre düzenlenmesinin yanı sıra iyileştirilmiş bir arayüz ve daha basit kontroller yer alacak. Unity motoruyla geliştirilen oyun en iyi deneyimi Tegra-4 işlemcisinde gösterecek. NVIDIA’nın Tegra-4’ün grafik gücünü sergileyecek oyunun haziran ya da temmuz ayı içerisinde ilk olarak Android ve iOS kullanıcılarına sunulması bekleniyor.