Türkiye' nin online oyun şirketi JoyGame büyüyor.

Türkiye' de online oyun sektörünün durakladığı şu dönemlerde JoyGame büyüyerek yoluna devam ediyor.

Türkiye' nin online oyun şirketi JoyGame büyüyor.

Türkiye' de neredeyse yok denecek kadar düşük olan oyun sektörün de, JoyGame online oyun dünyasında gittikçe büyüyor. 5 milyondan fazla aktif üyesi ile oyun sektöründe bende varım demeyi hedefliyor.

SHR Türkiye büyesinde yer alan, oyun severlere daha kaliteli ve eksiksiz hizmet vermeye çalışan JoyGame, Türkiye' nin online oyun pazarına yatırım yapan şirketlerden biri.

Bilgisayar üzerinden ücresiz olarak oynanabilen oyunlar, türkçe seslendirme ile hayat buluyorlar. JoyGame' de seslendirmelerden, oyunun lokalizasyonuna, oyun içi hizmetlerden, etkinliklere kadar her  ayrıntıya dikkat ediyor.

Türkiye' de oyun programlama sektörü gelişmediği için, JoyGame tüm online oyunlarını distribütörlük sistemiyle Kore, Tayvan yada Çin gibi oyun sektörünün geliştiği ülkelerden alarak, bu oyunlara çeşitli yenilikler uyguluyor.

1310204991_joygamesahne.jpg

Oyunun sadece oyun misyonu bulunmadığını belirten SHR Şirketler Grubu Pazarlama Direktörü Ozan Aydemir açıklamasında; "Sitemize giren kullanıcılar oyun oynamasalar dahi çok keyifli vakit geçirebiliyorlar. Çünkü Joygame, aynı zamanda 5 milyonu aşan kullanıcısıyla bir sosyal paylaşım sitesi. Kullanıcılarımıza online olarak konuşabildikleri, profil oluşturabildikleri, fotoğraflarını paylaşabildikleri ve daha birçok seçeneği bulunan geniş bir yelpaze sunuyoruz. Memnuniyet içeren geri dönüşler almak da bize daha fazlasını yapma şevki veriyor." dedi.

2011 yılını 4 oyunla bitireceklerini de açıklayan JoyGame, sıkı ortakları sayesinde tüm dünya basınında da geniş yer buluyor. Aydemir' in konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Kore, Tayvan, Çin, Amerika, Almanya gibi ülkelerle olası iş ortaklıkları için görüşmelerimiz sürüyor. Joygame olarak övünerek söyleyebiliriz ki, bu görüşmelerin yüzde 85'i bu ülkelerdeki büyük oyun firmalarının istekleri ve davetleriyle görüşmelerimiz gerçekleşiyor. Bu da şirket olarak büyüdüğümüzün göstergesidir. Joygame olarak, 2010 yılını hedeflediğimizin üzerine çıkarak 3 katı ciro ile kapattık. Artık hedeflerimiz daha büyük; 2013 yılında Türkiye'nin en büyük ilk 500 şirketi arasına girmeyi hedefliyoruz ve çalışmalarımız bize gösteriyor ki bu çok da zor değil."

Her ne kadar oyun sektöründe direk olarak yer alamasakta, bu tip gelişmeler bizi oldukça mutlu ediyor. JoyGame gibi firmalar bu tip bir misyonla çok paralar kazanıp, Türkiye oyun sektörüne ciddi yatırımlar yaparak direk oyun sektörüne de girmeleri için hiç bir engel yok.

Sizde bu oyun kervanına katılmak istiyorsanız tıklayın.