Oyuncaklar Artık Online

Online Barbie ve Sue oyunları nasıl oynanır? En iyi kız oyunları!

Oyuncaklar Artık Online

Küçük bir çocuk iken en büyük eğlencenizdir oyunlar oynamak. Arkadaşlarınızla bir araya gelip oynadığınız oyunların yanı sıra, oyuncaklarınızla oynadığınız oyunların yeri ise bir başkadır. Şüphesiz ki bir kız çocuğunun vazgeçilmez oyuncakları arasındadır bebekler. Onların saçlarını tarar, şekillendirir, kıyafetlerini çıkarıp giydirir ve hayal gücünüzle her gün başka bir hikâyenin başrolünde oynar oyuncak bebekler.  Erkek çocuklar için ise araba ile oynanan oyunlar vazgeçilmezdir. Sitemiz bu oyuncakları online platformda sunarak, tüm oyunları parmaklarının uçlarına kadar yakınlaştırmıştır.

Gelişen teknoloji yaşam şartlarını değiştirse de bir çocuğun oyun oynama isteğini asla değiştiremez. Geçmişte pahalı bir ücret ödeyip sahip olduğunuz oyuncaklarla, çocuklarınız sitemiz üzerinden online ve daha çok çeşitlilikle oynayabilirler. Online platformda sunduğumuz kız oyunlarıve erkek oyunları ile çocuklarınızın keyifli zaman geçirmesi artık mümkün. Alacağınız bir oyuncağın işlevi birkaç özellikle sınırlandırılmıştır. Doğal olarak çocuklarınız belli bir süre oynadıktan sonra yeni bir oyuncak talep edecektir. Sitemizde oynayacakları çeşitlendirilmiş, sürekli güncellenen ve yenilenen oyunlarımızla ise; çocuklarınızın hayal gücü gelişirken, sıkılmaya fırsat bulamayacaklardır. Sitemiz, çocuklarınıza eğlenceli vakit geçirecekleri oyunlar sunar ve ebeveynlerin en hassas olduğu konu olan güven ve psikolojilerini yanlış yönde etkilemeyen oyunların bulunduğu bir flash oyun sitesidir.

1461073054_giyinen-sue.jpg

Barbie Oyunları

Geçmişte her kız çocuğunun sahip olmak istediği ve oynamaktan en keyif aldığı bebekler barbie bebeklerdir. Uzun sarı saçları, güzel kıyafetleri ile çekiciliğini arttıran barbie bebekler fiyatları ile de dikkat çekerdi. Her dönem popülerliği devam eden barbie oyunlarını çeşitlendirerek ve hiçbir ücret ödemeden oynamaları için çocuklarınızla buluşturuyoruz.

 Kız çocuklarınızın istedikleri kıyafetleri giydirerek, makyaj yaparak, istedikleri modayı yansıtabilecekleri barbie oyunları ile hayal güçlerini canlandırıyoruz. Üstelik barbie okulda, barbie mutfakta, barbie araba kullanıyor gibi seçeneklerle, çocuklarınızın en popüler oyuncakları olan barbie bebekleri ile her alanda oynayabilme imkânı sunuyoruz.

Çocuklarınız online barbie oyunlarımızla güzelliklerine hayran oldukları barbieleri hayallerindeki gibi baştan yaratabilirler. Sarı saçlarıyla bilinen barbieler, artık çocuklarınızın istedikleri saç renkleriyle, istedikleri makyajla ve istedikleri kıyafetleri giydirebildikleri seçeneklerle ücretsiz olarak sitemizde.

Sue Oyunları

Son zamanların popüler çizgi film kahramanı Sue ile çocuklarınız sitemizde keyifli dakikalar geçirebilirler. Kıyafet tasarımları yapabilecekleri, saç stilleri oluşturabilecekleri ve istedikleri makyajı Sue üzerinde oluşturabilecekleri oyunlar Sue oyunları ile sitemizde mevcut.

Çocuklarınız Sue tarzını baştan yaratırken daha çok eğlensinler istedik ve seçeneklerimizi geniş tuttuk. Sue Pet Shop, Sue Kuaför, Prenses Sue, Sue Yapboz, Dansçı Sue, Sue Geç Kalmasın, Sue Pasta Yap ve çok daha fazla seçeneklerle çocuklarınız; Sue üzerinde tarzlar oluşturmakla kalmayacak, onu bir yere yetiştirecek, yemekler ve pastalar yapacak. Bu oyunlarla çocuklarınız keyifli zamanlar geçirirken, hayal güçlerini geliştirecek ve sevdikleri karakterleri kendi zevklerine göre baştan yaratma şansı bulacaklar.