Panasonic, mobil cihazların performansını ölçecek

Panasonic mobil cihazların performansını gerçek zamanlı ölçme imkanı tanıyan yazılımını sunuyor. Panasonic'in yazılımı hakkındaki detaylar haberimizde.

Panasonic, mobil cihazların performansını ölçecek

Panasonic'in ölçeklenebilir, bulut tabanlı, Hizmet Olarak Sunulan Yazılım (SaaS) çözümü Toughbook Smart Service, B2M Solutions'ın desteğiyle kurumlara mobil cihazlardan veri toplayıp bunları analiz etme ve cihazların kullanım ömrünü gerçek zamanlı olarak etkin bir şekilde yönetme imkânını sunuyor.

Toughbook Smart Service, kurumların mobil varlıklarına dair benzersiz bir görünüm sunarak, cihaz davranışını değerlendiren, analiz eden ve raporlayan yaklaşımıyla müşterilere, yatırımlarından en yüksek seviyede dönüş alma avantajını sunacak.

Çözüm, performansı, uygulama kullanımı, aksatıcı olaylar ve pil ömrüne dair verileri de gözlemleyerek üretkenlik artışlarını ve maliyet tasarruflarını belirlemeyi kolaylaştıracak.

Kullanım

Kurumdaki her bir cihazın durumunun tam olarak görüntülenmesi sayesinde kullanımda olan cihazların kurum içerisindeki dağılımı kolaylaşıyor.

Ağ gözleme ve veri kullanımı

Kurumlar WLAN veri faaliyetlerini gözlemleyerek yüksek kullanımlı alanları ve uygulamaları tespit edebiliyor. Mobil veriler de gözlemlenebiliyor.

Uygulama kullanımı

Mobil cihaz performans analitiği şirketlere cihazlarda yüklü uygulamaları daha iyi anlama imkânını sunuyor. Uygulamaların kullanım seviyesinin cihaz performansına ve üretkenliğe etkileri gözler önüne seriliyor.

Aksatıcı olaylar

Cihaz davranışına dair düzenli analizler ve gerçek zamanlı uyarılar müşterileri istatistiki açıdan önem taşıyan olaylara dair bilgilendiriyor cihaz aksaklıklarının kökenine inilmesi sağlanıyor.

Pil gözleme

Pil gözlemleme sayesinde pil performansı, şarj boşalma hızı, şarj döngüleri ve pil ömrü gibi bilgiler düzenli olarak takip ediliyor. Bu da şirketlere daha verimli bir cihaz yönetimi sağlıyor.