Paycell ile Google Play ’de alışveriş yapan Turkcell’liye hediye

Turkcell, ödeme platformu Paycell ile alışveriş yapan müşterilerine sunduğu avantajlara yenilerini ekliyor.

Paycell ile Google Play ’de alışveriş yapan Turkcell’liye hediye

Geçen yıl Google Play’deki ödeme yöntemleri arasında yerini alan Turkcell Mobil Ödeme, oyun ya da uygulama satın alan veya uygulama içi alışveriş yapan Turkcell’lileri kredi kartı bilgisi tanımlama derdinden kurtarmıştı. Bu yıl itibariyle Paycell adını alan Turkcell Mobil Ödeme sayesinde; ödemeler faturaya yansıtılarak ya da TL bakiyesinden düşülerek gerçekleştirilebiliyor.

Turkcell, Google Play’de Paycell kullanan müşterileri için yeni bir kampanya hazırladı. Buna göre satın alma işlemlerinde Paycell ile Turkcell faturalandırmasını kullanan Turkcell’lilere 10, Turkcell Platinum üyelerine 15 TL hediye ediliyor.

1466672962_odemeyontemisecimekrani.png
Hediye TL’lerle oyun, uygulama, kitap veya film gibi içerikleri satın almak mümkün

Google Play’de TURKCELL FATURALANDIRMA’yı ilk kez kullanacak faturalı ve ön ödemeli hat sahiplerinin yararlanabildiği kampanyaya katılım için “GOOGLEPLAY” yazıp 2222’ye göndererek Google Play ana menüsündeki “HESAP” adımından “TURKCELL FATURALANDIRMA”yı ödeme yöntemi olarak eklemek yeterli oluyor. Hediye TL’ler ile Google Play’den ücretli uygulama indirilebilirken, oyunlarda ve diğer tüm uygulamalarda, uygulama içi satın alma da yapılabiliyor. Paycell ile Google Play Movies’den film almak ya da kiralamak da mümkün. Hediye TL’ler ilk satın almada satın alınan ürün tutarından düşülerek kullanılmaya başlanıyor ve kalan alışveriş tutarı faturalı hatlarda Turkcell faturasına yansıyor, ön ödemeli hatlarda ise TL bakiyesinden düşüyor. İlk satın almada hediye TL’lerin tümü kullanılmadığında sonraki kullanımlarda kalan hediye tutarı kadar indirimden faydalanılabiliyor.