Pebble iOS için uygulama marketini açtı

iOS'a ilk adımını atan Pebble için sonraki hedef Android

Pebble iOS için uygulama marketini açtı

Pazartesi günü resmi olarak açılan Pebble'ın iOS marketinde yeni gelişmeler var. Akıllı saat alanında başarılı adımlarını sürdüren Pebble iOS uygulamalarına yaklaşık 1000 adet ekleyerek iOS kullanıcıları tarafından kullanılabilirliğini artırmayı hedefliyor.

 

Kickstarter projesi olarak yoluna başlayan Pebble en başarılı bağımsız projelerden biri olduğunu gün geçtikçe kanıtlıyor. Samsung'un akıllı saati Gear'a rakip olarak gelen saatin uygulamaları 6 temel kategoride sunuluyor. Pebble kullanıcıları için hayatı kolaylaştırıcı uygulamalar geldiğini söyleyebiliriz. Saatin tek seferde 8 uygulama indirme sınırı bulunuyor.

 1391474431_mrpeebles.png

Ayrıca Pebble Locker özelliği de güncelleme ile birlikte geliyor. Bu uygulama ile çok kullanılmayan ancak uygulamalar indirilmiş uygulamalar yedeğe alınıyor ve Pebble'ın performans artırımı yapılmış oluyor. Böylece uygulamalar çoğaldıkça uygulamalar arası geçişin hızlı yapılması sağlanmış oluyor.

 Akıllı saati almayı düşünenlere iOS marketi için imkanlarını incelemelerini daha sonra karar vermelerini tavsiye ediyoruz. Ayrıca iOS marketinin ardından Android market hakkında da açıklama yapıldı ve Androi marketin de "yakında" yayınlanacağı belirtildi.