Pepple akıllı saati için dağıtım sözü verildi

Pepple yakında kullanıcısıyla buluşacak

Pepple akıllı saati için dağıtım sözü verildi

Samsung, Sony, Microsoft, Apple ve diğer bir çok akıllı telefonlara doğru ilk adımlarını atarken, Pepple çoktan ön siparişlerini tamamladı. Pepple akıllı saati Kickstarter’ların bugüne kadarki en başarılı projesi olarak geçiyor.

10 milyon dolar civarında yatırım yapılan cihazın bugüne kadar 275,000 ön sipariş aldığı belirtiliyor. Ayrıca Best Buy Stores’dan da alınabilecek olan cihaz hakkında CEO Erric Migicovsky en iyi giyilebilir teknoloji olacak yorumlarını iletti.

1378040645_pebble-watch-4.jpg

Pepple’ın çok yakında dağıtımının başlayacağı sözü verilirken Pepple’ın özelliklerinden biraz bahsedelim. 149$ fiyatla gelecek olan akıllı saat 1.26 inç ekrana sahip. Bluetooth 2.1+EDR ve Bluetooth 4.0 L.E desteği bulunuyor.

Bir akıllı saat için Bluetooth en önemli destek olacak. Su geçirmez özelliği sayesinde saatinizi yüzerken, sörf yaparken dahi kullanabiliyorsunuz. Tatlı veya tuzlu sudan da etkilenmiyor. Ayrıca USB bağlantısı ile şarj edilebiliyor.

Pepple uygulamaları BlackBerry 10 ve Windows Phone 8’inkilerle de bağlantı içerecek. Akıllı saatler için tüm dünya heyecanlı.