Philips'in Android TV'leri ile tanışmaya hazır olun!

Her bütçeye uygun Philips 5500 serisi Android TV’yi çok geniş kitlelere taşıyacak

Philips'in Android TV'leri ile tanışmaya hazır olun!

Yeni 2015 Philips TV portföyünde 56cm (22 inç) ila 140cm (55 inç) arasında değişen ekran boyutları ile geniş bir giriş düzeyi Full HD model seçkisi yer alıyor. Bu modeller uygun bütçe ile dahi Philips’in gelişmiş  görüntü kalitesini sunacak. Yeni 4000, 4100, 5300 ve 5500 Philips TV’ler, 2015’in ikinci çeyreğinde  Türkiye’de pazara sürülecek.

1427108874_fy15lstv5500lrfr-viewno-peopleandroidcmyk.jpg

Philips 4000/5210

İkinci TV’yi isteyenlere her oda için küçük ekranlar

Kompakt ve harika tasarımlı siyah Philips 4000 serisi TV’ler ve beyaz Philips 5210, kısıtlı alana sahip kullanıcılara ve oturma odası dışındaki odalara ikinci bir televizyon arayan tüketicilere ideal bir seçenek sunuyor. Doğal renkler ve iyi kontrasta sahip görüntüler için Digital Crystal Clear özelliğine sahipler. Bu televizyonlarda, diğer cihazlara kolay bağlantı için çok sayıda arayüz ve yuva bulunuyor.

Philips 4100

İyi fiyat ile en iyi resim kalitesi

Bu Full HD TV’lerde bulunan 100Hz Picture Motion Rate, hızlı hareket eden net resimler sağlarken; Digital Crystal Clear teknolojisi ise iyi kontrast ve canlı renkler ile gerçek yaşamı aratmayan görüntüler sağlıyor. Tüm Philips 4100 serisi TV modelleri açık bir stand üzerinde duran dar bir çerçeve tasarımı sunuyor. Bunlar aynı zamanda, örneğin, takılı bir USB bellek çubuğundan içerik oynatılmasına, yayınların USB üzerinden bir sabit sürücüye kaydedilmesine veya korunmayan içeriğin bir bilgisayar üzerinde saklanmasına imkan veren geniş bir ara yüz ve yuva seçenekleriyle sunuluyor.

Philips 5300  

Üstün Full HD görüntü kalitesine sahip Smart TV’ler

Philips 5300 serisi, ödenen paranın karşılığını fazlasıyla veren Smart TV’leri sunan bir seri. TV’ler, tarayıcı ve uygulamalar üzerinden çevrimiçi erişimin yanı sıra kaçırılan programı izleme (Catch Up TV) ve video-on-demand hizmetlerinden oluşan geniş bir seçki sunan Philips Smart TV platformuna erişim sağlıyor. Philips 5300 serisi TV’ler muazzam kontrasta sahip harika Full HD resimler görüntülüyor. Micro Dimming teknolojisi, ekran üzerindeki içeriği 6.400 farklı alanda analiz edip LED arkadan aydınlatmayı da buna göre ayarlayarak o koyu siyahları ve parlak beyazları sunuyor.

Philips 5500

Philips Android TV’yi kitlelere taşıyacak

Philips 5500 Smart TV’ler, en üst düzey Smart TV deneyimi için Android TV™’nin en son sürümünü sunan en makul fiyatlı Philips TV’ler. Bunlar, TV kullanımı için optimize edilmiş geniş uygulama seçeneği ile hem Google Play Store’a hem de Philips Smart TV platformuna erişim sağlayarak her iki dünyanın en iyi özelliklerini bir araya getiriyor.