PlayStation 4 ile Şampiyonlar Ligini kaldır ödülleri kap!

PlayStation®4'e özel PlayStation F.C. UEFA Şampiyonlar Ligi® uygulamasında arkadaşlarınla yarış, PlayStation® F.C. puan tablosunda en üste tırman!

PlayStation 4 ile Şampiyonlar Ligini kaldır ödülleri kap!

Sony Computer Entertainment Europe, dünyanın en büyük kulüp futbolu turnuvası ile devam etmekte olan işbirliğini kutlamak adına resmi PlayStation F.C. UEFA Şampiyonlar Ligi uygulamasını görücüye çıkardı. PlayStation4'e (PS4) özel olan uygulama 14 Eylül 2015’ten itibaren PlayStation®Store'dan ücretsiz olarak indirilebilecek.

Oyuncular, PS4'lerindeki uygulama içinde bulunan Fantezi Futbol, En İyi Beş (pek yakında) ve Tahminci gibi oyunları oynayıp PlayStation F.C. puan tablosunda tepelere çıkabilecek ve UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Milano 2016 biletlerinin de içinde olduğu müthiş ödüller için yarışacak. PlayStation®Plus Üyeleri ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi arşivinden tarihe geçmiş maçları yeniden yaşayabilecek

1442231786_1442228259psfc1.jpg.

Oyuncular PlayStation F.C. puan tablosunda puan kazanmak için aşağıdaki oyunları oynayarak futbol bilgilerini sergileyebilirler.

Fantezi Futbol

UEFA Şampiyonlar Ligi rüya takımını seç - pahalı transferler yap, maçın akışını değiştiren oyuncu değişikliklerinde bulun ve tabii ki, o çok önemli takımın adını kendini seç.

En İyi Beş (Pek yakında)

Sence bir sonraki maçın yıldızları hangi oyuncular olacak? Seçimini yap.

Tahminci

Yaklaşan maçın skorunu tahmin edebilecek misin?

1442231803_1442228259psfc2.jpg

Bu oyunların her biri oyunculara PlayStation F.C. puan tablosundaki puanlarını her hafta artırma şansı kazanacak. Oyuncular daha çok puan topladıkça, onlara sezon boyunca yükseltebilecekleri genel bir "UEFA Şampiyonlar Ligi Taraftar Seviyesi" verilecek.

Belli ülkelerdeki* oyuncular haftalık ve sezonlık PlayStation ödüllerinin yanısıra, Çeyrek Final aşamasından sonra, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Milano 2016 biletinin de içinde olduğu bir büyük ödül kazanma şansına sahip olacaklar.

PlayStation Plus aboneleri uygulama-içi oynatıcı sayesinde tarihe geçmiş UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını izleyebilecek. Beş ve 20 dakikalık özet paketleri ile taraftarlar turnuvanın en unutulmaz anlarını yeniden yaşayabilecek.

Uygulamayı nasıl indireceğiniz ve PlayStation FC'ye nasıl katılabileceğinizle ilgili daha fazla bilgi için: www.playstation.com/tr-tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.