Yeni PlayStation duyurusu çok yakında yapılacak!

PlayStation, Avrupa Twitter hesabından yeni bir görsel paylaştı. Bu görsele göre yeni PlayStation modeli bu hafta içerisinde tanıtılacak.

Yeni PlayStation duyurusu çok yakında yapılacak!

Sony, yakında yeni konsol tanıtacağının sinyallerini verdi. PlayStation Avrupa Twitter hesabından "Yeni bir şeyin ortaya çıkması için hazırlanıyoruz." Tweet'ini paylaştı. Bu Tweet'in ardından gözler direkt olarak PS4 Pro'nun işlemci ve grafik birimi açısından daha geliştirilmiş sürümüne çevrildi.

Bildiğiniz gibi PS4 Pro, maalesef ki Xbox One X ile yarışabilecek güçte değil. PS4 Pro'yu daha yeni duyuran Sony, rakibinin gerisinde kalmamak için bir konsol daha tanıtabilir. Ancak bir diğer ihtimal daha var. PlayStation Portable ile büyük başarı yakalayan Sony, bu başarısını PS Vita ile sürdürememiş ve PS Vita ölü doğan bir konsol olmuştu.

Nintendo'nun hibrit yapıdaki Switch konsolunun satış rakamları, oyuncuların hala el konsoluna büyük ilgi gösterdiğini kanıtlamıştı. Sony, bu alanda rekabet etmek isteyip karşımıza PlayStation Vita 2 ile çıkabilir. Şimdilik elimide aşağıdaki GIF'ten başka bir kanıt bulunmuyor. Bakalım yeni PlayStation nasıl olacak?

1503320689_ps4.gif