PS4'e gelmesi gereken PS2 klasikleri - 2

PlayStation 2'de gerçekten inanılmaz oyunlar var. Peki bu oyunları neden yeni nesil konsol PlayStation 4'te görmeyelim?

PS4'e gelmesi gereken PS2 klasikleri - 2

PlayStation 2'de o kadar çok efsanevi oyun var ki kısa bir listeyle bunu bitirmek istemedik ve sizler için PlayStation 4'e gelmesi gereken PlayStation 2 klasikleri listesinin ikinci bölümünü yapmaya karar verdik. 2000lerde oyun dünyasıyla tanışmış herkesin kesinlikle en az bir kere PlayStation 2 oynamışlığı vardır. Çoğumuz oyunları onunla sevdik.

Şimdi gelin PlayStation 2 efsanesinin bir o kadar efsanevi oyunları tekrar hatırlayalım ve bu oyunların PlayStation 4'e gelmesini umalım. Tekrar belirtelim yeniden piyasaya sürüleceği duyurulmuş veya zaten PlayStation 4'e aktarılmış oyunları bu listenin dışında tuttuk.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories ve Vice City Stories

Rockstar, bu PlayStation Portable oyunlarını hemen PlayStation 2'ye getirdi ve ana üçlemeyle gerçekten karşılaştırılmasalar da PlayStation 4'te bunları görmek gerçekten güzel olacaktır.

GUN

Red Dead Redemption'dan önce kasabada başka bir şerif vardı. GUN, Rockstar'ın efsanevi Spaghetti Western'iyle gerçekten kıyaslayamaz, ancak hala eğlenceli bir üçüncü kişi atıcı oyunu.

Hitman: Blood Money

PlayStation 4'teki son oyuna kadar Hitman serisinin en iyisi sayılan Hitman: Blood Money'nin hala yaşanmaya değecek bazı efsanevi görevleri var.

Hot Shots Golf Fore!

Bu oyunu bilen PlayStation 4 sahipleri bu oyun PlayStation 4'e çıksın diye kendilerini yırtıyolar. Umarız Sony onları duyar.

James Bond 007: Everything or Nothing

Lisans sorunları bu ihtimalin düşük olduğu anlamına geliyor, ancak EA Games'in orijinal casus hikayelerini üst üste piyasaya sürdüğü bir dönem vardı ve James Bond 007: Everything or Nothing bizim favorimizdi.

Katamari Damacy

Kesinlikle onun mükemmel bir oyun değil ama yine de bir olması gereken bir oyun. 

Killer7

Bu ilginç, çizgi film grafikli oyun çıktığı zaman gerçekten çok beğeni toplamıştı.

Killzone

Guerrilla Games'in Helghast'ın hikayesine girmesi PlayStation tarihinde önemli yer tutuyor.

Lumines Plus

Popüler PlayStation 2 oyununun PlayStation 4 versiyonu, lisans sorunlarıyla imkansız hale gelebilir, ancak her konsol sahibi bu efsanevi oyunu tatmalıdır.

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ve Snake Eater

PlayStation 2 için yapılmış en büyük oyunlardan ikisi, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ve devam oyunu PlayStation 4'te kesinlikle olmalı.