Quadro Computer XGame PC ile sınırları ortadan kaldırın!

Quadro’nun kendisine patentli “Intelligent Technology” özelliği ile XGame PC kullanıcıları bilgisayarları ile konuşuyor...

Quadro Computer XGame PC ile sınırları ortadan kaldırın!

Akıllı Teknolojinin yerli lider üreticilerinden Quadro Computer’ün oyun bilgisayarı olarak geçen yıl pazara sunduğu ve her geçen gün geliştirerek profesyonel oyuncu kitlesinin gözdesi haline gelen XGame serisi bilgisayarları Quadro’ya ait olan “Intelligent Technology” ile çok çok akıllı.

Zirve Ödülleri - Design Awards’14 ürün tasarım yarışmasında “Yılın Masaüstü Oyun Bilgisayarı”ödülüne layık görülmüş olan Quadro Computer XGame, kendisine patentli teknolojisi "Intelligent Technology" ile gerçek anlamda akıllı bilgisayarlar üretiyor ve kullanıcılarına sunuyor.

1440591029_1440516960quadroxgame.png

Quadro Intelligent Technology ile; sesli komut, konuşarak yazma, metin okuma, yazıdan sese gibi pek çok akıllı özelliğinin yanı sıra AIWI özelliği ile cep telefonunu kablosuz oyun koluna çevirebilme özelliği en dikkat çekenler arasında.

Bir Quadro bilgisayarı diğerlerinden ayıran özelliklerden sadece birisi olan Intelligent Technology ile bilgisayarlar konuşarak yönetiliyor. Bu noktada okuma yazma bilmeyen çocukların ve görme engelli kullanıcıların teknoloji ve internet olanaklarına erişebilme faydalarını da sunan Quadro PC’ler özel okulların da tercihi oldu.

1440591050_14405170241.png

Quadro Intelligent Technology nedir?

Sesli Komut: Quadro Intelligent Technology ile bilgisayarınızı sesinizle yönetebilirsiniz. Bilgisayarınızdaki programları, internet sitelerini, sadece konuşarak açabilir, açtığınız programları ya da sayfaları kapatabilir, ileri ya da geri alabilir, yeni sayfa açabilir, ya da sayfanızı kaydedebilirsiniz.

Konuşarak Yazma: Quadro Intelligent Technology ile açtığınız bir word dosyasına yazı yazmak için sadece konuşmanız yeterlidir. Yani siz sadece söylersiniz ve Quadro metin olarak, açtığınız belgeye bunu yazar. Bu sayede e-Posta programınızı sesli komut vererek açabilir, yeni bir postayı yine sesli komutla açabilir, göndereceğiniz postanın içeriğini sadece konuşarak ekrana yazabilir ve yine sadece sesli komut vererek postanızı alıcıya gönderebilirsiniz. Quadro Intelligent Technology ile artık söz uçmuyor yazıya dönüşüyor. Quadro Intelligent Technology Türkçe'nin çeşitli aksanları ile uyumludur ve sizi kolaylıkla anlar.

Metin Okuma: Quadro Intelligent Technology ile bilgisayarınızdaki metin dosyalarınızı sesli olarak okutabilirsiniz. Böylece e-kitaplarınızı, sözleşmelerinizi, internet sayfalarını ya da tercih ettiğiniz herhangi bir metin dosyanızı okumak yerine dinleyebilirsiniz.

Yazıdan Sese… : Quadro Intelligent Technology ile istediğiniz metin dosyanızı, mp3 ya da wav formatında kaydedebilirsiniz. Quadro Intelligent Technology e-kitabınızı ya da farklı metinlerinizi MP3 olarak kaydedebilmenizi ve bunları bilgisayarınızdan ya da MP3 oynatıcı cihazlarınızdan dinlemenizi sağlar.

AIWI:Quadro Aiwi telefonunuzu kablosuz bir oyun koluna çevirir. Quadro Aiwi özelliğine sahip bir bilgisayarınız varsa, Apple IOS, Android ya da Windows mobile işletim sistemine sahip telefonunuzu veya tablet bilgisayarınızı oynadığınız oyunlarda oyun kolu olarak kullanabilirsiniz. Böylece tenis oynarken telefonunuz bir rakete, araç sürerken bir direksiyona dönüşür. Bu sayede oyunlarınızı herkesten çok daha kolay ve hızlı oynarsınız. Gerçek bir oyun deneyimi ve gerçek eğlence için aıwı özelliğine sahip bir quadro’nuzun olması yeterlidir. Aiwi özelliğini kullanmanız için gerekli olan telefon yazılımınızı Apple Store ve Android Market’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca Aiwi özelliğini yüklediğiniz mobil cihazınızı klavye ya da mouse olarak da kullanabilirsiniz.