Radyo dinlemenin en iyi yolu

Kendi sayfanıza dinletmek istediğiniz radyo frekansının player kodlarını kopyalayarak online yayınları canlı dinletebilirsiniz.

Radyo dinlemenin en iyi yolu

Sayın teknoloji severler bugün sizlere geçmişte de bugünde teknoloji gelişse de işlevi değişmeyen radyolardan hatta internet radyolarından bahsedeceğiz. Dün ofiste çalışırken, arkadaşımızın bilgisayarından farklı müzik kanallarının yükselen seslerini işittim. Kendisine bulunduğu sayfa adresini sordum. Bana söylediği adres " http://canliyayinradyolar.com " idi. Aynı günün akşamı evimde çalışmaya devam ediyordum ve birden bende online radyo dinlemek istedim. Sabah adresini öğrendiğim web sayfasını ziyaret ettim ve çok hoşuma gitti. Tüm radyoları içeriğinde barındıran bu radyo dinleme portalından sizlere de bahsetme ihtiyacım bu yüzden doğdu.

Radyo dinle seçeneklerinin farklı türdeki cihazlar ile de canlı dinlenebilecek şekilde sunulması dikkatimi çekti. Bu özelik; flash ve html5 destekleri kullanılarak sağlanmış. Bu güzel açık mavi canlı radyo dinleme sayfasının yöneticileri büyük bir özenle tüm Türkiye radyolarını belirli kategorilere (Pop, Slow, Arabesk, Yabancı, İslami, Türk Halk ve Sanat) müziği gibi birçok başlıkta sınıflandırıp içeriklerini derlemiş. Sayfa içerisinde "en çok dinlenen radyolar" ve "son eklenen radyolar" ana başlıkları ile dinleyiciye erişim kolaylıkları sağlanmış. Kral FM, Slow Türk, Süper FM, Radyo Fenomen, Number One FM gibi benzer bir çok popüler radyoyu yayınlıyor. Aynı zamanda menü altında yer verilmiş kategorilerin sağ tarafında yer alan "Türkiye Haritası" üzerinden bulunduğunuz veya aradığınız şehirlerin fm frekanslarını daha hızlı ulaşıp canlı dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda "Sitene Radyo Ekle" ve "Radyonu Ekle" imkanlarını sunan site; Radyo sahiplerine mevcut sayfada kendi radyolarını tanıtma şansını vermekte. Yada kendi sayfanıza dinletmek istediğiniz radyo frekansının player kodlarını kopyalayarak online yayınları canlı dinletebilirsiniz.

Radyo Dinle

Radyo Dinle Sitemizin Player Kullanma Özelliği

Yukarıda resmettiğimiz şekilde dilediğiniz radyoyu ücretsiz sitenize ekleyip dinletebilirsiniz. Son olarak yardım ve iletişim sayfalarına yer açmış portal yöneticileri; yaşayabileceğiniz teknik problemler üzerinde bilgi ve destek sağlamaktadır. Eğer kesintisiz canlı radyo dinlemek ise amacınız en doğru adres olarak canliyayinradyolar.com 'u tavsiye ediyoruz.