Rapor: Asus, süper ince bir tablet üzerinde çalışıyor

Android cephesinin önde gelen tablet üreticilerinden Asus, tasarımı ile fark oluşturacak bir tablet hazırlığında.

Rapor: Asus, süper ince bir tablet üzerinde çalışıyor

iPad şu an tablet pazarında hakim marka olarak yer alsa da, özellikle Nexus 7 sonrası Android tarafında birçok üretici 7-inç ve bütçe dostu tabletlere yönelerek Android tablet kullanımını deyim yerindeyse şaha kaldırdı. Android tarafında Samsung ile birlikte önde gelen tablet üreticilerinden bir olan Asus ise Google ile yürüttüğü işbirliği neticesinde iki dönemdir Nexus 7 tabletler oluştururken; firma aynı zamanda Transformer ve MemoPad markaları adı altında tüketicilere zengin bir tablet portföyü sunuyor.

1375180919_asus-memo-pad-hd7.png

Macar teknoloji sitesi Tech 2’de yer alan bir haberde ise Asus’un ultra ince bir tablet hazırlığında olduğu bildirildi. Hali hazırda en ince tablet unvanını 6.9mm kalınlık ile Xperia Tablet Z elinde bulundururken, Asus’un söz konusu inceliği 6mm seviyesine çekeceği konuşuluyor.

Tablet hakkında aktarılan detaylar şu an için sınırlı ve ekran boyutu noktasında hiçbir tahmin yürütülemiyor. Çıkış tarihi içinse eylül aynın ilk haftası yani IFA Berlin etkinliği işaret ediliyor. Konuya ilişkin gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.