Red Dead Redemption 2'nin yayın tarihi sızdı!

Uzun zamandır merakla beklenen Red Dead Remeption 2'nin yayın tarihi İngiliz bir satıcı tarafından sızdırıldı!

Red Dead Redemption 2'nin yayın tarihi sızdı!

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'nin ayrıntılarıyla ilgili sessziliğini koruyor. Bu yıl piyasaya çıkması beklenen oyunla oyunun resmi çıkış tarihinin sızdırılmış olabileceği düşünülüyor. Birleşik Krallık'ta bulunan ve Base adı verilen bir perakendeci, yanlışlıkla oyunların yayın tarihlerini web sitesinde açıkladı. Onlara göre, Red Dead Redemption 2, 26 Eylül 2017 Salı günü piyasaya sürülecek.

1490441183_img4691149030393681563.jpg

Oyunun tanıtım posterinin oyunun sonbaharda çıkacak yazması bu tarihi daha da makul kılıyor. Şimdi ne düşündüğünüzü tahmin edebiliyorum, belki de sadece bir tesadüftü, değil mi? Base'in  websitesinde biraz araştırma yaptım ve Crackdown 3 ve Days Gone gibi yaklaşmakta olan oyunların çıkış tarihlerine baktım ve her iki oyun da yer tutucu tarihi 12/31/2017 ileri bir tarihe ertelenebileceği belirtilmiş.

 Belki de perakendeci çıkış tarihini öğrendi ve açıklamaması gerekirken açıkladı. Şu anda, Rockstar tarafından Red Dead Redemption 2 yayın tarihi sızıntısı hakkında bir yorum gelmedi. Umarım yeni bilgiler önümüzdeki birkaç ay içinde Rockstar'dan gelecektir. Aşağıdaki fragmanı kontrol edebilirsiniz. Red Dead Redemption 2'nin PlayStation 4 ve Xbox One için 26 Eylül'de piyasaya çıkması bekleniyor.