Resident Evil 4,5 ve 6 aynı yıl içerisinde piyasaya sürülecek!

Capcom'ın yaptığı açıklamaya göre Resident Evil serisinin 3 oyunu 2016 yılı içerisinde piyasaya sürülecek.

Resident Evil 4,5 ve 6 aynı yıl içerisinde piyasaya sürülecek!

1996 yılından beri oyuncuların gönlünü fethetmeyi başaran Resident Evil serisini mutlaka duymuşsunuzdur. Serinin yıllardır devam etmesinin en büyük sebebiyse insanların bulmacalı korku oyunlarına olan merakı olmuştur. Korku ve aksiyonu aynı anda görmek isteyen oyuncuların kesinlikle göz atması gereken bir seri olduğunu düşünüyorum.

1456431995_resident-evil.jpg

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR>> 

Gel gelelim bu gün Resident Evil'ın yapımcısı olan Capcom tarafından yapılan şaşırtıcı açıklamaya. Capcom bu yıl tam tamına 3 oyunu piyasaya süreceğini açıkladı. Resident Evil 4-5 ve 6 olarak adlandırdığımız bu oyunlar PlayStation 4 ve Xbox One'a gelecek. İşin daha ilginç tarafıysa ilk önce Resident Evil 6, sonra 5 ve ardından 4 piyasaya sürülecek. 

Böylesine değişik bir stratejik hamle yapan Capcom'ın Ubisoft'un Assassin's Creed serisine yaptığından pek de farkı  olduğu söylenemez. Capcom'ın yaptığı açıklamaya göre de Resident Evil 6, 29 Mart tarihinde. Resident Evil 5 yaz ayında(büyük ihtimalle Haziran) Resident Evil 4'ün de Sonbahar da piyasaya sürülecek.

3 oyunun da aynı yıl piyasaya sürülmesine bakalım oyuncular ne tepki verecek? Ben de bir oyunu olarak şunu belirtmek isterim ki 3 oyunu da aynı anda asla alamam. Her oyunun 19.99€'dan piyasaya sürüleceği düşünüldüğünde diğer oyuncuların da benle aynı fikirde olacağı kanatindeyim.