Retro oyuncuların hayali GameShell!

Retro oyuncuların hayalini süsleyen GameShell, Kickstarter üzerinden bağış topluyor. Eğer retro oyun tutkunuysanız GameShell'e göz atmalısınız.

Retro oyuncuların hayali GameShell!

Bugüne kadar binlerce projeye hayat veren Kickstarter, şimdi de GameShell'e ev sahipliği yapıyor. Clockwork tarafından başlatılan GameShell projesinin hayata geçirilmesi için 50.000 dolar gerekiyordu. Ancak firma kısa sürede 150.000 dolar gibi 3 katı bir bağış alarak GameShell projesini hayata sunmak için kolları erken sıvadı.

En iyi retro konsol!

GameShell, gücünü dört çekirdekli Cortex A7 işlemciden alıyor. 512 MB RAM ile gelen cihazda Mali grafik birimi ve Wi-Fi bağlantısı yer alıyor. microSD desteği sayesinde 32 GB'a kadar veri depolayabilen GameShell, Retro Arch yazılımı ile tüm retro konsolların oyunlarını emülatör aracılığı ile çalıştırabiliyor.

2.7 inç büyüklüğünde ekrana ve oyun için gerekli olan D-pad ve tuşlara sahip olan GameShell, tasarımı ile diğer bu tarz ürünlere göre farkını ortaya koyuyor. Portatif olması ile otobüste, metroda veya uçakta kolayca oynayabileceğiniz GameShell'e 99 dolar bağış yaparak Nisan 2018'de sahip olabilirsiniz.

1511346192_51f92bfe1cd4f1966790f678a7ee387doriginal.gif

GameShell ile oyunların ROM'larını microSD kartınıza atarak kolayca oynayabiliyorsunuz. Stabil bir emulator yazılımı olan Retro Arch sayesinde hiç bir takılma olmadan retro oyunların keyfini yaşayabilirsiniz.

GameShell'in Kickstarter sayfası için tıklayın