Rigor Z ile yaşamak için öldürmeye hazır mısınız?

Teknolojioku.com okuyucularına özel oyun içi altın kampanyasıyla birlikte

Rigor Z ile yaşamak için öldürmeye hazır mısınız?

Türk oyuncuların büyük ilgi göstermiş olduğu oyun olan Rigor Z toplamda 18 sunucu ve 7 farklı haritası ile oyunculara farklı deneyimler yaşatıyor.

Senaryo olarak insanların hayatta kalmakta zorlandıkları ve mutasyona uğradıkları bir harita üzerinde hayatta kalmayı başaran nadir kişilerden olmanız gerekiyor. Hem PVP hem de PVE olarak ayarlanmış sunucularda oyuncuların senaryoya ayak uydurmaları için tüm etmenler düşünülmüş durumda. Arttırılmış fizik motoru ve yüksek görüntü kalitesi ile oyuncuların hiç içinden çıkmak istemeyecekleri bir oyun olan Rigor Z yeni oyuncularını bekliyor.

1430658354_rigor-z-1.jpg

Oyunun buradan kurulum dosyalarını indirebilir ve Rigor Z dünyasına giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra 

Promosyon kod: 23f-rz86-jb51-2747 ile oyun içinde parayla satılan 150gc'ye de teknolojioku'dan sizlere hediye

Oyun Seneryosu:

İnsanların mutasyona uğradıkları bir Dünya'da hayatta kalmak gerçekten zor bir durum. Salgın hastalıklı insanların sayısı her geçen gün artıyor. Virüs bulaşmış ancak insan olarak yaşamayı başaramayan canlı oranı %95, bu ortamda yaşamak çok zor bir deneyim.

1430658387_rigor-z-2.jpg

Her geçen saniye yayılan bu virüsü artık durdurmak imkansız. Arazide kalan insanların psikolojik olarak çöküntüye uğramaları ve bu çöküntünün devamında başka insanlara saldırmalarını önlemek sürekli zorlaşıyor. İnsan olarak kalanların bu duruma bir çözüm bulmaları gerekiyor. Bunun için bir plan kurdular. Planın tek ortak noktası; Birlik! Ama hepsinden önce bu yiğitlere yiyecek, silah, su gerekiyor. Sağlıklı insanlar zombilerle savaşmak ve hayatta kalma mücadelesi vermek zorundalar! Her karar çok önemlidir, yaşatır yada öldürür!

1430658429_rigor-z-6.png