Root'suz telefonlarda ekran videosu alma uygulaması: AZ Screen Recorder

Root gerektirmeyen ve telefonunuzun ekran videosunu alabileceğiniz harika bir uygulama.

Root'suz telefonlarda ekran videosu alma uygulaması: AZ Screen Recorder

Android ekosisteminin en iyi yönlerinden biri hiç şüphesiz uygulama mağazasının kullanıcıya birçok seçenek sunması. Kullanıcıların günlük olarak kullandıkları uygulamaların yanında, cihazın ekran görüntüsünü ve videosunu alan uygulamalarda bulunuyor. Ancak bu uygulamaların bir çoğu Root yetkisi gerektiriyor ve kullanmak imkansız hale geliyor. Ve birçok kullanıcı bu durumdan muzdarip. Bir uygulama için cihazını Root etmek istemeyenlere güzel bir haberimiz var. 

1416425526_img20141119213358.jpg

AZ Screen Recorder, akıllı telefon / tablet ekranını kaydetmek için Root gerektirmeyen mükemmel bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Uygulamayı basitçe cihazınıza yükleyerek video kaydı alabiliyor ve tüm dünya ile paylaşabiliyorsunuz. Ancak bununda bir bedeli yok değil. Bedel dediysek uygulamanın ücretli olduğunu sanmayın. Uygulama şuan Android 5.0 Lollipop sürümünü destekliyor ve bir başka sürüme sahip cihazınıza yükleyemiyorsunuz.

1416425541_img20141119213459.jpg

Android 5.0 Lollipop destekli bu uygulama diğer Root gerektiren ekran kayıt uygulamalarına da avantaj sağlıyor. AZ Screen Recorder uygulamamızın özellikleri kısaca şöyle:

● Root'suz cihazlarda ekran video kaydı alabilme

● Sezgisel kullanıcı arabirimi

● Mikrofon aracılığıyla ses kaydetme

● Cihazınız için en iyi görüntü kalitesini seçme

● 3 dakikaya kadar video kaydı yapabilme

● Kaydı durdurmak için özelleştirilmiş sayaç

● Ekran kaydının yapıldığını ekranınızda gösterme

● Alınan ekran videosunun dizine kaydetme ve istediğiniz medya oynatıcısını seçebilme

Uygulamamız kısaca bu özelliklere sahip ve oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. AZ Screen Recorder yeni yayımlanan bir uygulama olduğu için bazı cihazlarda hataları olabilir. 

Şunuda belirtmek isterim şu ana kadar benim Nexus 5 telefonumda herhangi bir hataya yol açmadı. Uygulamamızı beğendiyseniz sizlerde aşağıdaki linkten Android 5.0 Lollipop sürümüne sahip cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

 Uygulamayı ücretsiz indirmek için tıklayın: AZ Screen Recorder