Röportaj: Canon Yeni Nesil Pixma G Yazıcılarını Tanıttı

Canon'un yüksek tasarruflu Pixma G serisi yeni nesil yazıcıları tanıtıldı

Röportaj: Canon Yeni Nesil Pixma G Yazıcılarını Tanıttı

Canon, bugün düzenlediği basın toplantısında, tasarruf ve düşük toplam maliyet odaklı yeni yazıcıları Pixma G serisini tanıttı. Canon Pixma G1400, Pixma G2400 ve Pixma G3400 olmak üzere 3 farklı modelde üretilen yazıcılar hakkındaki detayları Canon Euroasia Satış ve Pazarlama Direktörü Saygın Süzen ile değerlendirdik.

Canon’un G Serisi lansmanında konuşan Canon Eurasia Satış ve Pazarlama Direktörü Saygın Süzen şunları söylüyor: “G Serisi yazıcılar, baskı başı maliyetini neredeyse sıfıra indirmek üzere tasarlandı. İlk alımda içinden çıkan mürekkep şişeleri ile 6000 sayfa siyah ve 7000 sayfa renkli hatta tercihe göre bir siyah kartuş daha eklenen alternatifinde 12000 sayfa siyah ve 7000 sayfa renkli baskı alınabiliyor. Bu oldukça yüksek bir adet.”

Yeni yazıcılar, üst düzey verimlilikte çalışarak çok yüksek sayıda sayfa baskısı sunuyor. Kolaylık sunmak üzere tasarlanan PIXMA G1400 tek fonksiyonlu bir yazıcı, PIXMA G2400 ve PIXMA G3400 modelleri ise baskı, tarama ve fotokopi fonksiyonlarını sunan hepsi bir arada yazıcı olma özelliğine sahip. Yeni seri, gelişmiş özellikleriyle karmaşık belgelerin veya yüksek kaliteli fotoğrafların baskısı için her model 60¹ saniye gibi çok kısa bir süre içinde kenarsız 4 x 6” fotoğraf baskısı da alabiliyor. Dört adet yüksek çıkışlı, öne yerleştirilen mürekkep tankı, hemen görülebildiği için şişelerin mürekkep seviyeleri kolay ve hızlı bir şekilde kontrol edilebiliyor.

İnternet yoluyla baskı alınabilmesi için PIXMA G3400 modelinde Wi-Fi bağlantısı işlevi bulunuyor. Canon’un yeni PRINT uygulamasıyla tam uyumlu olan model ile kablo kullanılmadan bilgisayarın yanı sıra akıllı telefonlar veya tabletlerden de kablosuz baskı alınabiliyor. Bulut tabanlı baskı özelliği sayesinde dünyanın her yerine belge veya fotoğraf gönderebilir ve Instagram, Google Drive, Facebook, Dropboxve Flickr dahil popüler hizmetlerden uzaktan baskı da alabilirsiniz.