Samsung 10 inç ve 12 inçlik iki tablet üzerinde çalışıyor

Samsung iki muhteşem tabletle gelecek

Samsung 10 inç ve 12 inçlik iki tablet üzerinde çalışıyor

Samsung neredeyse her boyutta tablet ya da telefon üretti. Büyükten küçüğe geniş bir aileyle piyasadaki yerini günden güne daha ileriye taşımaya çalışan Koreli firmanın yeni planında iki farklı boyutlarda tablet bulunuyor.

Tabletlerden biri SM-P900 model numarasıyla internete sızdırıldı ve 12.2 inç boyutlarında olacağı belirtiliyor. Samsung Galaxy serisinden mi yoksa Note serisinden mi olacağı henüz belli değil.

1375053515_adsiz.png

Note serisi daha çok S-Pen ile dikkat çekerken Galaxy Tab modellerinin iPad gölgesinde kaldığını söyleyebiliriz. Özellikle ekranları konusunda Samsung’dan daha iyi bir performans bekleniyordu.

Beklenen olmuş gibi görünüyor. Samsung’un Twitter’ı üzerinden yayılan bilgi iki gün önce ortaya çıktı ve 12.2 inçlik tabletin 2560x1600 ekran çözünürlüğüne sahip olacağı ve Exynos 5 işlemcinin yanında S-Pen’i de bulunacağı açıklandı.

10 inçlik tablet daha ara model olacak ve Snapdragon 800 ve 2560x1600 ekran çözünürlüğüyle gelecek. İki tabletin de ekran özelliklerinin göz kamaştırıcı olacağı şimdiden tahmin ediliyor. Ayrıca eğer bir sürpriz olup 4.3 ile gelmezse tabletlerin işletim sisteminin Android 4.2 Jelly Bean olacağı belirtiliyor.