Samsung ayna ekranlar hazır

2016 yaz döneminde tüm dünyada satışa sunulacak

Samsung ayna ekranlar hazır

Yenilikçi ekran çözümleri ile dünyaya öncülük eden Samsung Electronics; moda, mobilya, iç mekân tasarımı ve perakende sektörleri başta olmak üzere pek çok sektörde kullanılmasını öngördüğü ayna ekranların ilk ticari kurulumunu Kore’deki bir saç tasarım salonunda gerçekleştirdi.

1464244336_1464241618mirrordisplay1.jpg

Saç tasarım salonu, Samsung’un 55 inç ayna ekranlarını kullanarak müşterilerine kişiye özel hizmet sunabilecek. Salon, doğrudan ayna ekranlardan müşterilerine farklı saç stilleri ve renkleri konusunda danışmanlık hizmeti verebilecek ve son trendleri gösterebilecek.

İşletmelerin, müşterilerine interaktif bir ortam sunabilmelerine imkân tanıyan Samsung’un ayna ekranları, Dünya Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2016 ve Avrupa Entegre Sistemler Fuarı ISE 2016’da ziyaretçilerden yoğun ilgi görmüştü.
Samsung, ilk ticari kurulumunu gerçekleştirdiği ayna ekranların önümüzdeki dönemde moda, mobilya, iç mekân tasarımı ve perakende başta olmak üzere farklı sektörlerde kullanımının artacağını öngörüyor. 55 inç ayna tasarım modeli, 2016’nın üçüncü çeyrek dönemi itibariyle tüm dünyada satışa sunulacak.