Samsung Galaxy K zoom’un Sanal Tur Özelliği ile 360 Derecelik Çekimler Çok Kolay

amsung’un 10x optik zoom lens ve mükemmel bir akıllı telefonu bir araya getiren yeni nesil ürünlerinden Galaxy K zoom’un “Sanal Tur” özelliğiyle bulunduğunuz ortamı saniyeler içinde 360 derecelik açıyla tarayıp paylaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy K zoom’un Sanal Tur Özelliği ile 360 Derecelik Çekimler Çok Kolay

Samsung Electronics’in bugüne kadar sunulan en gelişmiş kamera özellikleriyle kullanıcılarla buluşturduğu, benzersiz bir akıllı telefon olan Galaxy K zoom, sıradışı ve akıllı özellikleriyle ilgi çekiyor.

Ürünün çekim modları içinde yer alan “Sanal Tur” özelliği, bulunduğunuz mekânı, hiçbir detayı kaçırmadan hızlı bir şekilde 360 derecelik açıyla taramanıza, görüntülemenize ve anında paylaşmanıza olanak sağlıyor. İçinde bulunduğunuz ortamı, tüm açılardan görüntüleyebileceğiniz “Sanal Tur” özelliğiyle, bir alanın tamamını görüntülemek için arka arkaya birkaç farklı kare çekip ayrı ayrı paylaştığınız günler geride kalıyor. 

Kolay yönlendirme özelliği

Samsung Galaxy K zoom’un “Sanal Tur” özelliğini kullanmak aynı zamanda son derece kolay. Kamera içinden bu modu seçtiğinizde, makine size deklanşöre ne zaman basacağınızı hem yönlendirme oklarıyla hem de zamanlama seçeneğiyle işaret ediyor. Size kalansa, sadece açınızı değiştirmeden olduğunuz yerde ya da ileriye-geriye doğru hareket ederek, dilediğiniz kareleri yakalamak. Çekimi tamamladığınızda Galaxy K zoom’un “Sanal Tur” modu, çektiğiniz kareleri sizin için en doğru biçimde birleştiriyor.

Samsung’un sıradışı akıllı telefonu aynı zamanda, en gelişmiş kamera kullanım fonksiyonlarını bir arada sunuyor. Cihazın hassas ışık ve netlik dengesi sağlayan AF/AE (Otomatik Odak/Otomatik Pozlama) ayrımı ve farklı modlarda çekim seçenekleri sunan, marketten kolayca indirilebilen Pro Suggest (Fotoğraf Önerisi) uygulaması, en iyi kareleri en iyi teknolojiyle yakalamanızı sağlıyor. Zaman ayarlı Selfie çekimi için kullanabileceğiniz Selfie Alarm özelliği de K zoom’u çekici kılan bir diğer özellik.