Samsung Galaxy Note 2'ye Android 5.0 Lollipop güncellemesi gelmeyecek!

Samsung Gulf resmi Facebook hesabından yaptığı açıklamada, Galaxy Note 2 için Android 5.0 Lollipop güncellemesinin yayınlanmayacağını söyledi.

Samsung Galaxy Note 2'ye Android 5.0 Lollipop güncellemesi gelmeyecek!

Samsung'un Android 5.0 Lollipop güncellemesinde uyguladığı politikanın en çok Galaxy Note 2 sahipleri kızdırdığını söyleyebiliriz. Bu sinir bozucu beklemeyişi devam ettiren kullanıcılara bugün kötü bir haber geldi.

Samsung Galaxy Note 2'nin daha önce güvenilir kaynaklara dayandırılarak verilen haberlerde Android'in en son sürümü 5.0 Lollipop'a yükseltileceği duyurulmuştu. Hatta Samsung Polonya resmi hesaplarından yaptığı açıklamalarda güncellemenin test edildiğini ve yakın zamanda yayınlanacağını belirtmişti. Taa ki bugüne kadar.

Samsung Gulf, resmi Facebook hesabı üzerinden sorulan bir soruya "Galaxy Note 2'nin Android Lollipop sürümüne yükseltilmesi için henüz bir çalışmanın bulunmadığı"'nı söyleyerek tüm dikkatleri üzerine çekti. Yani kısacası Galaxy Note 2 söylenene göre Android 5.0 güncellemesini alamayabilir.

1430727991_img20150504112141.jpg

Güncellemenin Dünya genelinde mi yoksa bölgesel olarak mı sunulmayacağı henüz net değil. Gelen bilgiler, güncelleme geliştirme sırasında bir sorunun oluşmuş olabileceğini veya şirketin daha yeni cihazlar üzerine odaklanmak adına Galaxy Note 2'yi kendi kaderine bırakmaya karar vermiş olabileceği konuşuluyor. Şu anda bunun nedeninin ne olduğunu Samsung'dan geleceğini tahmin ettiğimiz açıklamaya kadar bilmemiz mümkün değil.

Ancak şirketin resmi hesaplarından birinde yapılan bu açıklamanın doğruluk payı olabileceğini yani, Galaxy Note 2 için Andnoid 5.0 Lollipop güncellemesinin yayınlanmayabileceğini söyleyebiliriz. Samsung'un yakın zamanda bu konuda bir açıklama yapmasını ve bu bilginin asılsız olduğunu söylemesini umuyoruz.