Galaxy Note 4'ün uluslararası modeli (SM-N910C)için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi başladı!

Samsung, uluslararası Galaxy Note 4 modeli için Android 5.1.1 gürcellemesini yayınladı.

Galaxy Note 4'ün uluslararası modeli (SM-N910C)için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi başladı!

Güney Koreli Samsung, hali hazırda piyasada mevcut olan modellerine güncelleme sunmaya devam ediyor. Son olarak şirket Galaxy Note 4(SM-N910C)modeli için Android, 5.1.1 Lollipop sürümünü ilk olarak Polonya'da yayınladığını duyurdu.

Samsung'un yayğnladığı güncelleştirme OTA yoluyla piyasaya sürülüyor ve şirketin sunduğu bu son yazılım sürümü ile Stagefright güvenlik açığı da dahil bir dizi hata düzeltmeleri gibi değişiklikler bulunuyor.

Burada bir konuyu açıklığa kavuşturmak gerekiyor. Bildiğiniz gibi Galaxy Note 4 Exynos 5435 ve Qualcomm Snapdragon 805 işlemci olmak üzere iki sürümü piyasada mevcut. Bu yüzden Galaxy Note 4'ün bu modellerinden birine sahipseniz güncellemenin size OTA üzerinden gelmesi için biraz beklemek zorunda kalacaksınız. Exynos işlemcili bir Note 4'e sahipseniz ve otomatik güncelleme için beklemek istemiyorsanız aşağıdaki dosyaları indirip cihazınızı Odin yardımı ile Android 5.1.1'e yükseltebilirsiniz.

 

Dosyalar: N910CXXU1BOE3: XEO: https://drive.google.com/file/d/0B0e…ew?usp=sharing https://mega.nz/#!aQgTiC7D!OVU9zXA0X…WGGvc_d7gUrSw8

 

N910CXXU1COH4: XEO: https://drive.google.com/file/d/0B0e…ew?usp=sharing https://mega.nz/#!eJIUiLQD!r-HcKWRWd…VriCeWYdNpxeTo