Samsung, Galaxy Note 7 açığını Galaxy S7 ile kapatacak

Samsung, Galaxy Note 7 zararını Galaxy S7 ile telafi edecek. Samsung Galaxy Note 7 yerine Galaxy S7 almak ister misiniz?

Samsung, Galaxy Note 7 açığını Galaxy S7 ile kapatacak

Samsung, Galaxy note 7 faciasından sonra son amiral gemisi Galaxy S7 modelleri ve biraz daha alt akıllı telefonların üretimini arttırmaya başladı. İsimsiz bir endüstri kaynağına elde edilen bilgilere göre, Samsug, Galaxy S7’ye odaklanarak üretimini arttıracak. Şirket bu şekilde Galaxy Note 7 ile uğradığı zararı en aza indirmeye çalışacak.

Samsung Galaxy Note 7'nin zararını Galaxy S7 ile kapatacak

Samsung,  Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in yanı sıra, Galaxy A8 gibi orta segment telefonlarının daha fazla satışı için de uğraşacak. Galaxy Note 7 modelleri bir Stylus kalem özelliğine sahip olmasa da, Galaxy Note 7 benzer özellikleri ile halen dünyanın en iyi akıllı telefonları arasında yer alıyor.

galaxy s7

Bakalım Samsung Galaxy S7 modellerinde satışı arttırıp ettiği zararı birazda olsa telafi edebilecek mi?

Eğer Galaxy S7 modellerini almayı düşünüyor ve almak konusunda kararsızsanız, sonraki sayfalarda sizi etkileyebilecek Galaxy S7 özelliklerini inceleyebilirsiniz.

1. Gündüz ya da Gece, Her Ortamda Yüksek Kaliteli Fotoğraflar

Samsung Galaxy S7 ve S7 edge’in en hayranlık uyandıran özelliklerinin başında kamera özellikleri geliyor. Dual Piksel teknolojisini içeren ilk akıllı telefonlar olma özelliğine sahip cihazlar, düşük ışıkta yüksek kaliteli fotoğraflar elde etmeyi mümkün kılıyor. F1.7 lensiyle daha parlak ve daha net fotoğraflar çekmenizi sağlayan cihazlar, yeni Motion Panorama ve Selfie Flash özellikleriyle, çekilen fotoğraflara yepyeni bir boyut getiriyor.

1456351298_galaxy-s7.jpg

2. Zarif Tasarım ve Artırılabilen Depolama Alanı

Bir önceki serinin tasarım mirasını koruyan Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, daha ince bir arka kameranın yanı sıra cam ve metalin mükemmel uyumuyla dikkat çekiyor. Kavisli formu sayesinde, Galaxy S7 ve S7 edgeçok daha iyi bir tutuş sağlıyor ve ele kolayca oturuyor. Ayrıca, 200 GB’a kadar artırılabilen microSD kart yuvası sayesinde, artık depolama alanı konusunda endişelenmenize de gerek kalmıyor.

1456081916_galaxy-s7-edge.jpg


3. Suya ve Toza Karşı Dayanıklılık

Her ortamda çalışan, seyahat eden ya da eğlenen kullanıcılar için suya ve toza karşı dayanıklılığı (IP68) arttırılan cihazlar beğeniyle karşılandı. Bu fonksiyon, suya ve toza karşı üstün bir koruma standardı sunarak kullanıcıya cihazı hantal bir koruyucu kılıfa ihtiyaç duymaksızın kullanabilme ayrıcalığı sunuyor.

Cihaz IP68 sınıflandırmasına göre, 1,5 metre derinliğe ve 30 dakikaya kadar saf suda dayanıklılık göstermektedir. Bu sınıflandırmaya rağmen, cihaz tüm koşullarda su geçirmez ve suya dayanıklı özellikte değildir.

1456082067_galaxy-s7-and-s7-edge-official-press-shots-13.jpg

4. Daha Güçlü Oyun Deneyimi

Multimedya kullanımı özellikle oyunlar için iyileştirilen Galaxy S7 ve S7 edge, oyun başlatıcı ve oyun araçları, çağrı ve mesaj uyarılarını kapatarak oyuna odaklanmamızı ve daha düşük pil tüketimiyle uzun süre oyun oynamanızı sağlar. Ayrıca cep telefonu endüstrisinde ilk kez kullanılan Vulkan API sayesinde daha hızlı ve ayrıntılı grafiklerin keyfini maksimum performans ile çıkarabilirsiniz

1456080020_galaxy-s7-and-s7-edge-official-press-shots-17.jpg

5.DAİMA AÇIK EKRAN

Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge; Sürekli Açık Ekran (Always-On Display) özelliğiyle ekranın sürekli aktif olmasına ve hiç dokunmadan kullanımına imkan veriyor, kullanıcıların herhangi bir çağrıyı ya da önemli bir bildirimi kaçırma endişesini ortadan kaldırıyor.

1456080254_galaxy-s7-and-s7-edge-official-press-shots-3.jpg

6. Kullanıcı Dostu

Kişiye özel olarak ayarlanabilen kilit ve ana ekranlar, çarpıcı ikonlar ve kullanıcı dostu Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi, Galaxy S7 ve S7 edge telefonların kullanıcı deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyor. Özellikle, Galaxy S7 ve S7 edge’in zarif kenarlı ekranı, kullanıcıya pratik özelliklerin yanı sıra sık kullandığı içerikler ve görevlere daha kolay erişmesini sağlıyor.

1456080265_galaxy-s7-and-s7-edge-official-press-shots-4.jpg