Samsung, Galaxy Note 7 fiyaskosu için özür diledi

Samsung başkanı Koh Dong-jin, Kore basının önüne çıktı ve telefon ile neden olmuş veya olabilecek herhangi bir sorun için tüketicilerden özür diledi.

Samsung, Galaxy Note 7 fiyaskosu için özür diledi

Samsung’un Galaxy Note 7 patlaması sorunları ile birlikte tüm ürünlerinin satışı tehlikeye girdi. Yapılan anketlere göre Samsung kullanıcılarının yüzde 40 kadarı artık Samsung cihazı kullanmayacağını söylüyor.

Samsung başkanı özür diledi

Samsung Galaxy Note 7’nin patlama nedeni kesin olarak bulunamamasına rağmen, kalıcı olarak satış ve üretimi durdurma kararı aldı. CPSC (Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu) ise Galaxy Note 7 birimlerinin geri çağrılmasını istedi.

Samsung'un başkanı Koh Dong-jin, Kore basının önüne çıktı ve telefon ile neden olmuş veya olabilecek herhangi bir sorun için tüketicilerden özür diledi. Samsung Electronics mobil başkanı arızalı Galaxy Note 7 birimlerindeki patlamanın tam nedenini bulmak için söz verdi ve “şirket olarak yine aynı hatayı yapmayacağız” dedi.

1476436047_koh-dong-jin.jpg

Samsung Electronics mobil başkanı elinden gelen her şeyi yapmak için söz verdi ve “Herhangi bir güvenlik kaygısı olmadan Samsung ürünlerini kullanabilirsiniz” dedi.