Samsung Galaxy Note 7 yine şarj olurken patladı

Samsung Galaxy Note 7 bir hafta içinde ikinci kez patladı.

Samsung Galaxy Note 7 yine şarj olurken patladı

Yeni Samsung Galaxy Note 7, tanıtıldığından bu yana gerek özellikleri gerekse tasarımı ile mobil severlerden tam not aldı. Ancak Galaxy Note 7 hakkında talihsiz bir şekilde patlama haberleri gelmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Baidu forumunda bir kullanıcının yaptığı paylaşımda Galaxy Note 7’nin şarj olurken patladığı belirtilmiş ve patlayan telefona ait görsel yayınlanmıştı. Çinli kullanıcı, orijinal USB-C dönüştürücüsü yerine bir başka USB-C dönüştürücüsü kullandığını da belirtti. Bu olaydan üç dört gün sonra yeni bir Galaxy Note 7 patlama haberi geldi.

Bir Galaxy Note 7 kullanıcısı, 30 Ağustos'ta Kore'de en popüler sosyal medya servisi olan Kakao Story’de yaptığı bir paylaşımda, telefonunun şarj ederken patladığını söyledi ve yanmış cihaz görüntülerini yayınladı. Bir hafta içinde iki patlama haberi gelmesi tüketicileri endişelendirmeye başladı.

Patlayan Galaxy Note 7 sahibi ile Samsung arasında konuyla ilgili görüşmeler olduğu belirtilmişti ancak, Kakao Story üzerindeki paylaşım bir süre sonra silindi.

1472631625_note-7-crispy-edition.jpg