Samsung, Galaxy Note 8 hakkında konuştu

Samsung, dün düzenlediği kar açıklamasında Galaxy Note 8 hakkında konuştu.

Samsung, Galaxy Note 8 hakkında konuştu

Samsung, dün düzenlediği kazanç açıklaması sırasında önümüzdeki Galaxy Note 8 akıllı telefonundan bahsetti. Bir hatırlatma olarak, Note 8'in en son bilgileri, 18.5:9 en-boy oranı, en yeni Snapdragon veya Exynos yonga setleri, 6GB RAM ve 3.300 mAh pil ile 6.3 inç ekran ile beklendiğini belirtelim.

Samsung, geçen yılki Galaxy Note 7 faciasından sonra muhtemelen bu yıl tanıtacağı Galaxy Note 8 için daha dikkatli olacak ve tekrar bu hataya düşmeyecek.

1501314595_6.3-infinity-display-note-8-leak.jpg

Şirket açıklamasında; “2011 yılında ilk kez piyasaya çıkan Galaxy Note serisi, yalnızca büyük boyutlu ekran ve S-Pen de dahil olmak üzere çeşitli multimedya özellikleri ile birlikte geldi. Bu özellikler yalnızca akıllı telefon modelleriyle mevcut. Galaxy Note 8, daha gelişmiş, daha zengin multimedya işlevlerine sahip olacak.” Dedi.

Bu ekstra medya özellikleri, bir çeşit HDR ekran sertifikası veya zorunlu S Pen duyarlılık geliştirmelerinin yanında ne sunabilir bilinmiyor ancak, Samsung yöneticisi DJ Koh, "daha iyi, daha güvenli ve çok yenilikçi bir ürün getireceği " sözünü verdi.