Samsung Galaxy Note 8 kutusunda neler var?

Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy Note 8'in kutusundakileri gösterdi.

Samsung Galaxy Note 8 kutusunda neler var?

Samsung Galaxy Note 8, 18 Eylül tarihinde Türkiye’de satışa sunulacak. Peki Samsung Galaxy Note8 kutusundan neler çıkacak? Samsung, resmi bir kutu açma görseli ile bu soruyu cevaplamamıza yardımcı oluyor.

--> 

Aşağıdaki resim, müşterilere yeni Not 8'i aldıktan sonra kutunun içinden neler çıkacağını gösteriyor.

 1503556330_galaxy-note8-camera-box.jpg

İşte Note8 kutusunda bulabileceğiniz şeyler:

1. S Pen kalem

2. Cımbız ve Kalem uçları 

3. USB güç adaptörü 

4. Mikro USB konektörü 

5. USB konnektörü (USB Type-C) 

6. USB kablosu 

7. Ejeksiyon pimi 

8. Kulaklıklar

Birkaç tuhaf şeyi fark edebilirsiniz (daha önce bir Note almamış olanlar için): Örneğin neden cımbıza ihtiyacınız var? Bu sorunun cevabı oldukça basit. S Pen kalemin uçları değiştirebilir ve mevcut uçlarını yenisiyle değiştirmeden önce çekebilmenizi sağlayan cımbızı kullanabilirsiniz.

Not 8'de elde ettiğiniz bir diğer güzel bonus, ses çıkışı için AKG mühendisleri tarafından ince ayarlanmış, bir çift siyah AKG kulaklık. Kulakiçi kulaklıklar orta büyüklükte bir lastik ucu takılıyken kulaklarınıza iyi uymuyorsa, kullanabileceğiniz büyük ve küçük boyutlu bir lastik ucu da mevcut.

Ayrıca iki düz adaptör de kutu da yer alıyor. Birincisi bir microUSB-USB-C adaptörü, diğeri ise standart bir USB-A-USB-C olup, Not 8'e bir flash sürücü bağlamanıza izin veriyor. Son olarak, Samsung, cihazınızı şarj etmek için Adaptive Fast Charge içeriyor.