Galaxy Note 8 gelecek mi?

Samsung, Galaxy Note 8 hakkında ilk açıklamalarını yaptı. Bakalım açıklamalara göre Samsung, Note serisini devam ettirecek mi?

Galaxy Note 8 gelecek mi?

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir haberde, sizlere Samsung’un Galaxy Note 7 kullanıcılarının gönlünü almak için 2017 model Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 modellerini Galaxy Note 7 mağdurlarına indirimli vermeyi planladığından bahsetmiştik.

Samsung dolaylı yoldan Galaxy Note 8'in olacağını doğruladı

Samsung, Galaxy Note 7 kullanıcıları için bir akıllı telefon yükseltme programı duyurdu. Bu programa göre Güney Koreli şirket, Galaxy Note 7 yerine Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’i tercih etmenin yanı sıra, önümüzdeki yıl Galaxy S8 veya Galaxy Note 8’e yükseltme şansı verilecek.

Ancak yükseltme alacağınız telefona bağlı olarak ücretsiz sunulmayacak ve Note 7 müşterisi, alacağı Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in yarı fiyatını ödemek zorunda kalacak. Samsung'un Galaxy Yükseltme Programı, telefonun varyantları için sadece indirim sunulacak.

1477304434_samsung-galaxy-note-8.jpg

Bu program ile Samsung, dolaylı olarak Galaxy Note 8’i doğrulamış oldu. Şimdiye kadar gelen bazı söylentiler, şirketin Note serisini öldüreceği yönündeydi.