Samsung Galaxy S5'in kamerası sorun çıkardı!

Galaxy S5'in kamera uygulamasını açan kullanıcılar  " Kamera başarısız" uyarısı alıyor.

Samsung Galaxy S5'in kamerası sorun çıkardı!

Güney Koreli Samsung firmasının amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S5 yüksek teknik özelliklerinin yanında 16MP çözünürlükteki kamerası ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak bugünlerde cihaz üzerinde oldukça ciddi bir kamera hatası oluşmuş durumda.

1398507318_img20140314142950.jpg

Bir kaç hafta önce kullanıcılandan gelen şikayetlere bakılırsa, Galaxy S5'in kamera uygulamasını açan kullanıcılar  " Kamera başarısız" uyarısı alıyor. Haberlere göre, kullanıcılar telefonlarını fabrika ayarlarına sıfırladıklarında sorundan kurtulduklarını dile getirirken, bazı kullanıcılar sorunun halen devam ettiğini söylüyor. Çeşitli forumlarda dile getirilen şikayetler üzerine Samsung nihayet sorunu kabul etti. Bir şirket sözcüsü The Verge sitesine yaptığı açıklama da: "Biz Galaxy S5 cihazlarının sınırlı sayıda olanlarında "Kamera Başarısız" hata mesajı neden olan bir sorunu olabileceğini öğrendik ve çalışmalara başladık dedi.

Kamera hatası yaşanan Galaxy S5 modelinin Verizon operatörüne özel üretilen cihazlarda meydana geldiği söyleniyor. Ancak Verizon kullanıcısı olmayankullanıcılardan da bu yönde şikayetlerin yapıldığı söyleniyor. Peki siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı?