Samsung Galaxy S6'nın tüm özellikleri yayınlandı

Galaxy S6'nın özellikleri ilk defa bu kadar detaylı listelendi.

Samsung Galaxy S6'nın tüm özellikleri yayınlandı

Samsung’un tasarım ve teknik özellikleri büyük merak uyandıran akıllı telefonu Galaxy S6’ya ilişkin bilgiler gelmeye devam ediyor. Snapdragon 810 işlemcisinin kullanılıp kullanılmayacağı şu an için netleşmeyen telefonun bu defa tüm teknik detayları listelendi. BGR sitesinin iddiasına göre, ellerinde Galaxy S6’nın görüntüleri ve teknik özellik listesi bulunuyor. Site şimdilik sadece teknik özellikleri sıraladı.

Galaxy S6’nın teknik özellikleri;

-%50 daha yüksek performans vaat eden (muhtemelen Galaxy Note 4’te kullanılan Exynos 5433’e göre) 14nm üretim sürecine sahip 64-bit sekiz çekirdekli Exynos işlemci.

- 5.1inç büyüklüğünde inç başına 577ppi değer sunan Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran, çarpışı dış görünürlük ve gece kullanımında süper loş modu

-F/1.8 diyafram aralıklı ve optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip 20MP arka kamera, Gerçek zamanlı HDR desteği, 5MP ön kamera

- 32/64/128GB dahili depolama

-2.550mAh kapasiteli pil (Pil kapasitesi bizleri oldukça şaşırttı. Görünüşe bakılırsa Samsung 14nm’lik işlemci, yeni nesil Super AMOLED ekran ve yazılım tarafındaki geliştirmeler sayesinde pil süresini daha yukarılara taşıyacak.)

- Dahili kablosuz şarj özelliği

-Hızlı şarj teknolojisi: 10 dakika şarjla 4 saat kullanım

- Samsung Pay: Manyetik şerit ödeme ve NFC ödeme terminalleriyle %90 uyumlu çalışır

- Metal ve cam kasa

- Gorilla Glass 4

- Cat 6 LTE

Teknik özellik listesinde Galaxy S6’nın RAM seviyesine değinilmemiş. Ortaya çıkan son haberler Galaxy S6’da 4GB RAM kullanılacağını gösteriyor.