Samsung, iPhone X katili Galaxy X'i yanlışlıkla doğruladı!

Samsung, katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X'i destek sayfasında listeledi.

Samsung, iPhone X katili Galaxy X'i yanlışlıkla doğruladı!

Samsung'un hayali Apple'ın iPhone'u yenmekti ve bu yüzden Galaxy S8'in geliştirme kod adı "rüya" idi. Şirket, bu hayalini katlanabilir olacağı söylenen Galaxy X modeli ile gerçekleştirebilir.

Samsung'un kendi web sitesinde ( Mobiel Kope ve LetsGoDigital aracılığıyla) bir destek sayfası sayesinde, Galaxy X ile ilgili ayrıntılar oraya çıktı. Destek sayfası bir 'SM-G888N0' cihaznı gösteriyordu. Forbes'e göre, daha önce 888 model numarası tespit edildi, ancak model numarasındaki yeni numara, katlanan Android akıllı telefonun piyasaya çıktığında Güney Kore pazarına yer alacağını gösteriyor.

1511253804_142883-phones-news-samsung-seems-to-confirm-the-foldable-galaxy-x-is-real-in-a-support-page-image2-0kachkdqyo.jpg

Şu anda Samsung Galaxy X hakkında pek fazla şey bilmiyoruz. Raporlar katlanabilir bir akıllı telefon olacağını ve Eylül ayında telefonun Kore Ulusal Radyo Araştırmaları Kurumu'ndan belgelendirmesinden geçtiğini iddia etti. Ardından Mobiel Kope , Samsung'un Kore sitesinde telefon için bir destek sayfası buldu. Hem destek sayfası hem de NRRA sertifikası SM-G888N0 model numarasını gösteriyor.

Destek sayfası, özellikle telefonla ilgili hiçbir şeyi ortaya koymuyor olsa da, bunun gerçek olduğunu onayladığı veya Samsung'un en kısa sürede bu telefonu duyurmayı planladığı anlaşılıyor. Canlı destek sayfası, tanıtımın sadece birkaç hafta uzakta olduğunu gösteriyor.