Samsung, her şeye rağmen yenilenmiş Note7 satacak

Samsung Electronics, patlama sorunlarından sonra her şeye rağmen yenilenmiş Galaxy Note 7'leri satacağını açıkladı.

Samsung, her şeye rağmen yenilenmiş Note7 satacak

Samsung'un Galaxy Note 7, patlama sorunlarına rağmen oldukça ilgi çekici bir telefon oldu. 2016 yılı sonunda kitlesel geri çağırmaya rağmen, birçok insan hala cihaz ile ilgileniyor ve geri iade etmiyor. 

Şubat ayı sonunda birkaç söylenti, yenilenen Note 7'lerin Haziran ayından itibaren gelişmekte olan piyasalarda satılacağını gösterdi ancak, bu spekülasyonlar Samsung Hindistan tarafından hızla yalanlandı.

Ancak, Reuters'den gelen son rapora göre bu iddia doğru gibi görünüyor. Uluslararası haber ajansı, Samsung Electronics'in yenilenmiş Note 7'leri satmayı planladığını ve birkaç farklı ankette piller hariç telefonda başka sorun olmadığını belirttiğini bildirdi. 

1490680093_indir.jpg

 Teknoloji devi bugün, tüm sürecin genel hatlarını açıkça ortaya koyan bir açıklama yaptı. Bu açıklama aşağıdaki gibi: 

 “Yenilenmiş Galaxy Note 7 cihazları ile ilgili olarak uygulanabilirlik, yasal talimatların ve taşıyıcıların bulunduğu istişarelere ve yerel talebin göz önüne alınmasına bağlıdır.”

 Buna göre, temel olarak belirli bir bölgedeki ilgi seviyesini inceledikten ve yerel yönetimlerden gelen onayı aldıktan sonra piyasaya sürme tarihleri pazarlar tarafından seçilecektir. Bu telefonların tam olarak nasıl yenilenildiğine dair hiçbir ayrıntı verilmezken, daha küçük kapasiteli (3000 ila 3.200 mAh) tamamen yeni bir pil zorunlu olabilir.