Samsung, mobil ödeme sistemi Samsung Pay’i etkinleştirenlere hediyeler dağıtıyor

Samsung, Samsung Pay kullanımını yeni bir promosyon sayesinde artırmayı hedefliyor.

Samsung, mobil ödeme sistemi Samsung Pay’i etkinleştirenlere hediyeler dağıtıyor

Samsung halihazırda sadece Güney Kore ve Amerika’da kullanımda olan mobil ödeme sistemi Samsung Pay’in kullanım oranını artırmak için yeni bir promosyon başlattı. Güney Koreli üretici Samsung Pay’e bir kart ekleyerek uygulamayı aktif hala getirdiği takdirde kablosuz şarj standı ya da cüzdan kılıflardan birini kullanıcılara hediye edecek. 

Samsung Pay; Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ ile uyumlu olmasına rağmen hediyeler sadece Galaxy Note 5 ve S6 Edge+ modellerini kapsıyor. Samsung’un bu teklifi 11 Ekim’de sona eriyor.

1443933122_wireless-charging.png

Samsung’un mobil ödeme sistemi Samsung Pay, NFC ve dünya üzerinde 10 milyonda fazla mağaza kullanılan MST adı verilen sistem ile uyumlu çalışıyor. Yıllardır pos cihazlarda kullanılan MST, diğer mobil ödeme sistemleri karşısında Samsung Pay’in elini önemli ölçüde güçlendiriyor.

Samsung Pay ülkemizde ne zaman kullanıma sunulacak?

Samsung Pay önümüzdeki süreçte İngiltere, İspanya ve Çin’de kullanıma sunulacak. Akıllı telefonlara OTA güncellemesi üzerinden kurulan Samsung Pay’in ülkemizde ise ne zaman kullanıma sunulacağı şimdilik belirsiz.