Samsung NX300 Fotoğraf Makinesi - Ön İnceleme

Retro ve siyah rengiyle şimdi çok daha göz alıcı!

Samsung NX300 Fotoğraf Makinesi - Ön İnceleme

Samsung NX300, farklı renk seçenekleri ile stil sahibi kullanıcıların beğenisini topluyor. Sade şıklığı tercih ediyorsanız beyaz, retro tasarımı yansıtan kahverengi ve klasik sevenlere özel siyah renk seçenekleriyle siz de tarzınızı yansıtın!

Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojileri konusunda bir dünya lideri olan Samsung Electronics, NX300’de sunduğu farklı renk seçenekleri ve retro tasarımıyla kullanıcıların vazgeçilmezi olacak. NX300 ile en iyi fotoğraf deneyimini yaşatacak olan Samsung, sadelik ve şıklığı yansıtan beyaz, retro tarzı sevenlere özel tasarladığı kahverengi ve her zaman tercih edilen klasik siyah renk seçenekleri ile kullanıcılarının beğenisini kazanıyor. Dünyanın ilk hem 3D fotoğraf hem de 3D video çekebilen tek lensli sistemini sunan Samsung NX300’ün stil sahibi dünyasını siz de keşfedin!

NX300 ile mükemmel çekimi yakalayın

NX300’ün kompakt tasarımı ufak gövdede yüksek fotoğraf performansını bir arada sunuyor. Ayrıca Wi-Fi bağlantısı ile fotoğrafları anında ve güvenli bir şekilde fotoğraf makinesinden akıllı telefona veya tablete iletebiliyor ve anında paylaşabiliyor. Tüm ışık koşullarında keskin, canlı ve net görüntüler sunan NX300, hem 2D hem de 3D olarak 1080p Full HD video kaydı desteği de sağlıyor. Samsung, NX300 modelinde bir araya getirdiği Hibrit APS-C CMOS Sensör ve dokunmatik ekranı birleştirerek çok daha konforlu bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Yüksek kalitede ayrıntılı fotoğraflar yakalayabilen NX300, DRIMe IV görüntü işlemcisi sayesinde 1/6000 saniyelik deklanşör hızı ve saniyede 8.6 karelik sürekli çekim performansı sağlıyor. 

NX300 kullanım kolaylığı ile şıklığı bir araya getiriyor

Kompakt tasarıma sahip NX300 ile herkes kolaylıkla profesyonel fotoğrafçılar gibi etkileyici fotoğraflar çekebilir. Fotoğraf makinesindeki Akıllı Mod yardımıyla kullanıcılar, Yaratıcı Çekim, Manzara, Işık İzi veya Hareket Dondurma gibi 14 farklı ortam ayarı arasından seçim yaptıklarında diyafram açıklığı veya deklanşör hızı gibi parametreler seçilen ortamda en iyi çekimi yapabilecek şekilde otomatik olarak ayarlayabiliyorlar. NX300'de bulunan i-Depth ayarı, kullanıcılara bir fotoğrafın derinliğini kolay ve basit bir şekilde ayarlama olanağını sunuyor. NX Serisine özgün i-Function sistemi ile ise kullanıcılar fotoğraf makinesi parametrelerini objektifin kendisini kullanarak ayarlayabiliyor, böylece hedeften uzaklaşmadan görüntüyü ayarlama olanağını yakalıyorlar. Kahverengi, siyah ve beyaz renklerde satışa sunulan fotoğraf makinesine kontrast oluşturan gümüş bir çizgi, ürüne zarif ve otantik bir hava sağlıyor.

Özellikler
Fotoğraf Hassasiyeti 20.3 Megapiksel
Ekran Boyu (inch) 3.3 inch
Ekran Özellikleri Dokunmatik, AMOLED
Video Çözünürlüğü 1920 x 1080
ISO Hassasiyeti Otomatik (100-25600)
Desteklenen Hafıza Kartı SD Kart, SDHC Kart, SDXC Kart
Pil Çeşidi Şarj edilebilir pil
Ağırlık 284 gr

İşte NX300'ün yapabilecekleri ve fiyatı! Tıklayın:::


Ortalama olarak : 2.599,89 TL gibi bir rakamdan satılan bu eşsiz fotoğraf makinesi kullanıcıları hayal dünyasına götürüyor!

Yüksek performans taşınabilir hale geldi, hareket halindeki fotoğrafçı hiç bu kadar iyisine sahip olmamıştı. Samsung SMART CAMERA NX300, profesyonel ile meraklı arasındaki çizgiyi ortadan kaldıran yeni, ultra duyarlı 20,3 MP APS-C CMOS sensör ve gelişmiş hibrid otomatik odaklama sistemi sunar. Ve 1/6 000 deklanşör hızı sayesinde, hangi eylem olursa olsun, eylemi yakalayabilir ve aksi halde kaçıracağınız hızlı anı hassas şekilde yakalayabilirsiniz.

 

Sensörü bir sonraki seviyeye taşıyor (Gelişmiş 20,3 M APS-C CMOS Sensörü)

Profesyonel fotoğrafçılara layık, ancak meraklılar için üretilmiş olan 20,3 MP APS-C CMOS sensörü, şimdi Faz algılama AF'si ile, sınıfının en yüksek çözünürlüğü ile yüksek kaliteli görüntüler ve gerçek yaşama uygun renkler sunar. Aynasız kamerada kullanılan en büyük sensörü sayesinde, otomatik odaklanan fotoğrafçılık için de idealdir. 23,5 mm x 15,7 mm ölçen sensör, en fazla ışığı toplar böylece, düşük aydınlatılmış ortamlarda bile pürüz olmaksızın güzel görüntüler oluşturabilirsiniz.

 

Daha fazla netlik ve hız ile yakalayın (Gelişmiş Hibrid AF Sistemi)

Hibrid AF (otomatik odaklama) sistemi daha hızlı ve daha doğru otomatik odaklama için Faz algılama AF'sini ve kontrast AF'sini bir araya getirir. AF maksimum kontrast için odağa ince ayar uygularken, Faz algılama AF'si konunuzun mesafesini neredeyse anında belirler. İnanılmaz derecede kısa deklanşör gecikmesini sağlayan hibrid AF Sistemi doğru, keskin derecede ayrıntılı görüntüleri daha hızlı çekmenizi sağlar.

 

Anları bir anda yakalayın (8,6 fps Kesintisiz Çekim)

Ağa atış yapmak için esneyen bir tenis oyuncusu gibi hızlı hareket eden eylemleri çekerken, bir dizi mükemmel netlikte fotoğrafla tüm sekansı zahmetsizce yakalayın. Samsung SMART CAMERA NX300, istediğiniz çekimi elde etmenizi sağlamak için saniyede 8,6 karelik ultra hızlı oranla kesintisiz olarak çekim yapmanıza izin verir. Gelişmiş otomatik odaklama sistemi, hızlı hareket eden konulara kristal netliği katar ve kısa deklanşör açılma gecikmesi, konu çerçeveden çıkmadan önce kayan anları yakalamanıza yardımcı olur.

 

Harika fotoğrafçılık için ihtiyaç duyduğunuz hız (1/6 000 saniyelik Deklanşör Hızı)

Ailenizin nesiller boyu konuşacağı çekimi yapmak için yarım saniyeniz var. Onu, sınıfının en hızlısı olan 1/6 000 sn'lik deklanşör hızına yükselten Samsung SMART CAMERA NX300 ile çekin. Bu tarz bir deklanşör hızı ve hızlı otomatik odaklama sistemi ile kayan bir kaykaycıyı veya havadaki bir snowboard'u, hareket bulanıklığı izi olmaksızın yakalayabilirsiniz.

Anılarınızı paylaşmaya daima hazır (Smart Camera 2.0 (Dual Band Wi-Fi)

Dünyanıza ve akıllı cihazlarınıza bağlanın. Özel bir Doğrudan Bağlantı kısayol tuşu, cep telefonunuza, tabletinize, PC'nize veya Akıllı HDTV'nize, doğrudan kameranızdan görüntüleri hızla ve kablosuz olarak göndermenizi sağlar. Arkadaşlar, aile ve en sevdiğiniz sosyal ağlarınızla anlar paylaşmak için mükemmeldir. Samsung SMART CAMERA NX300 Dual band'ı da (2,4 GHz ve 5 GHz) destekler böylece daha hızlı ve daha fazla stabilite ile çevrenizdeki kablosuz ağlara bağlanabilirsiniz.

Çekerken fotoğraflarınızı kameranıza ve akıllı telefonunuza kaydedin (AutoShare)

Wi-Fi bağlantısı üzerinden yüksek kaliteli fotoğraflarınızı çok kolay bir şekilde yedeklemek ve paylaşmak için—eşzamanlı olarak çektiğiniz her fotoğrafı cep telefonunuza gönderin. AutoShare özelliğini bir kez ayarlayın, kamera bunu varsayılan ayar olarak kaydedecektir. AutoShare özelliği ayrıca Akıllı Telefonunuzla birlikte fotoğraflarınıza GPS işareti koyar.

Arayüzü dahil, kamera ile ilgili her şey daha hızlıdır

Hibrid UI (Dokunmatik ve 5 Yön Tuşlu) Variation
Samsung SMART CAMERA NX300, 3,31" (84 mm) WVGA ekrandaki menüde gezinmek için bile, çoklu seçenekler sunar. Sezgisel Hibrid Dokunmatik Kullanıcı Arayüzü 5 yönlü düğmeyi dokunmatik bir ekran ile birleştirir, böylece efektler uygulamak, görüntüleri paylaşmak, metin girmek ve daha fazlası için menü seçeneklerini hızla seçebilirsiniz. İster ekranınıza dokunuyor olun ister imleci oynatın, yaptığınız herşey daha kolay ve daha hızlıdır.
 

Retro modern tarzıyla dikkat çekmek için tasarlandı

Retro Modern Tasarım
Samsung SMART CAMERA NX300'ün, gücünü eski kamera tasarımının basitliği ve son teknolojik yeniliklerden alan tasarımı zarif, akan hatları ve lüks dokulu hissi ile etki bırakır. Sağlam metalden işlenmiştir, buna rağmen hareket halinde çekim için kompakt ve hafiftir. Keskin kenarları, yukarıdan bakıldığında şık bir silüet sunar, ergonomik tasarımı güvenli ve sabit kavrayış sağlar.
 

Hayata dair farklı bir bakış edinin

3,31" (84 mm) AMOLED Eğimli Ekran

Dünyayı farklı görün ve yakalayın. 3,31" (84 mm) AMOLED Eğimli Ekran yukarıya 90° ve aşağıya 45° çevrilir. Yani artık vücudunuzu garip şekilde bükmeniz veya yere yatmanız gerekmeden düşük açılı bir görüntüyü kolayca çerçeveleyebilir ve yakalayabilirsiniz. Yüksek açılı çekim için kamerayı kalabalığın üzerine de tutabilir ve tam olarak ne elde ettiğinizi görebilirsiniz. Çeşitli açılardan çekim yapmak da daha heyecan verici fotoğraf albümleri ortaya koyabilir.
 
 

Mükemmel çekim için güçlü motor

DRIMe IV Yeni Görüntü Motoru
Samsung’un yeni nesil DSP görüntüleme motoru ile desteklenen DRIMe IV görüntü işlemcisi, yaşamınızdaki özel anları doğru şekilde yakalar. Üstün renk üretimi ve gürültü azaltımı dahil, iyileştirilmiş genel performansı açısından öncüllerinden daha hızlıdır. İster 2D ister 3D çekim yapıyor olun, bu güçlü motor, geliştirilmiş Tam HD film kalitesi ile, yaşamınızın geri kalanında anılarınızı hazineye dönüştürmenizi sağlar.
 

Filmlerinize ve fotoğraflarınıza popülerlik ekleyin

Gerçek 3D Oluşturucu (Dünyanın İlk Tek Mercek Sistemi) – 3D Fotoğraf / Film Yakalama Becerisi *yalnızca 45 mm 2D/3D Mercek Kiti
True 3D Creator Make ekrandan fırlayacakmış gibi tatil fotoğrafları ve videolar hazırlayın. 2D ve 3D görüntüler için dünyanın ilk tek mercek sistemini sunan Samsung SMART CAMERA NX300, aynı zamanda, Samsung 45mm 2D/3D merceği ile fotoğrafları ve filmleri 3D çekmenizi sağlayan tek değiştirilebilir mercekli kameradır. Çekiminiz bittiğinde, uyumlu bir 3D HDTV'de çarpıcı derecede canlı maceralarınızı göstererek, arkadaşlarınızın sizinle birlikteymiş gibi evlerinde hissetmesini sağlayın.
 1377768302_samsung-nx300-beyaz-2.jpg

Tam HD videonun gerçek güzelliğini keşfedin

Tam HD Film (1080/60P)
Samsung SMART CAMERA NX300 bir video kayıt cihazı gibi görünmeyebilir, ancak Tam HD 1080/60P video yakalama becerisine sahiptir. 18-200 mm mercek ve geniş zoom becerisi ile desteklenen ödünsüz performansı ile Samsung SMART CAMERA NX300, HDTV'nizde sorunsuz oynayan pürüzsüz, profesyonel görünümlü videolar sunar. Gösteri zamanı için hazır olduğunuzda, HDMI arayüzü, görüntünüzü doğrudan büyük ekrana iletmenizi sağlar.