Samsung Sanal Gerçeklik Tırı İstanbul'da

Samsung Sanal Gerçeklik Tırı'nda kullanıcılar akıllı telefonlarla sanal gerçeklik tecrübesi yaşadı.

Samsung Sanal Gerçeklik Tırı İstanbul'da

Samsung, kullanıcılarını maceranın tam ortasında hissettiren Gear VR teknolojisi ile 2016 yılı yaz ayları boyunca çok özel bir deneyimi Türkiye’nin 15 şehrinde tüketicilere ulaştıracak.

1466775108_1.jpg

Sanal Gerçeklik Tırı bugün ilk olarak Kanyon AVM’de İstanbullularla buluştu

1466776380_4.jpg

Los Angeles’ta bulunan Six Flags Magic Mountain rollercoaster heyecanı tüm Türkiye’de yaşanacak. Anadolu’nun birçok şehrine uğrayacak olan tır, Galaxy S7 serisinin üstün performanslarına da tanıklık ettirecek.

1466776044_3.jpg

Samsung'un İstanbul Kanyon Avm'de kullanıcılarla buluşturduğu Sanal Gerçeklik Tırı'nda kullanıcılar akıllı telefonlarla sanal gerçeklik tecrübesi yaşadı.

Sizler için Gear VR teknolojisi ile tanışan kullanıcıların videosunu hazırladık.

Gear VR; yüzlerce oyun, uygulama ve filmi içeren geniş içeriğiyle tüketiciye bambaşka bir sanal gerçeklik deneyimi sunuyor. Üçüncü nesil Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge ve Galaxy Note5 ile kullanılabiliyor.1466775256_2.jpg

318 gram ağırlığındaki üçüncü nesil Gear VR, önceki modellerden yüzde 19 daha hafif. Daha geniş bir arayüz ve touchpad ile sunulan ürün, kullanıcıya daha kolay kullanma imkanı da sağlıyor. Gear VR, en sevilen oyunları oynamaya, en iyi filmleri kendi özel sinema ortamında izlemeye olanak sağlıyor.