Samsung Smart Signage TV ile dijital tabelada devrim yaşanacak

Samsung Electronics, küçük ve orta boy işletmelere (KOBİ) ve küçük ofis/ev ofisi sahiplerine yönelik olarak tasarlanmış devrim niteliğinde yeni nesil televizyon tasarımındakiSamsung Smart Signage TV'yi tanıttı. Samsung Smart Signage dijital ekranların bil

Samsung Smart Signage TV ile dijital tabelada devrim yaşanacak

Samsung Electronics, küçük ve orta boy işletmelere (KOBİ) ve küçük ofis/ev ofisi   sahiplerine yönelik olarak tasarlanmış devrim niteliğinde   yeni nesil televizyon  tasarımındaki Samsung Smart Signage TV'yi tanıttı. Samsung Smart Signage dijital ekranların bilgilendirme ve tanıtım açısından sunduğu faydaları canlı televizyonun eğlencesi ile bir araya getiriyor.

Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik olarak optimize edilen Samsung Smart Signage TV konvansiyonel televizyondan farklı olarak, görüntüleme ekranını birkaç bölüme ayırarak birden fazla görüntünün sergilenmesine olanak sağlıyor. Ekranda  video, resim ve metinkullanılarak tanıtım başlıkları ve menüler görüntülenebiliyor. Samsung Smart Signage’a Gömülü olarak gelen içerik yönetim sistemi ;içeriklerin mobil cihazlardan bile yönetilmesine olanak sağlıyor. Sistem, ticari ekran, içerik yönetim yazılımı, ayak ve duvar askı aparatıyla kullanıma hazır olarak teslim ediliyor.

1409316638_smart-signage-tv.jpg

Samsung Electronics İşletmelere Yönelik Görüntüleme Çözümlerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Seoggi Kim: "Şu ana kadar pek çok KOBİ ve küçük işletme sahibi, mağazalarında önemli bilgileri görüntülemek için tüketicilere yönelik televizyonlar kullanmak zorunda kalıyordu ve bu durum, hem markanın müşteriyle yakınlaşma fırsatlarını hem de tanıtım malzemelerini kolayca görüntüleme, güncelleme ve değiştirme kapasitesini sınırlıyordu. Samsung Smart Signage TV; görüntüleme çözümleri için mevcut düzeni değiştirirken daha iyi bir müşteri ve çalışan deneyimi sunuyor" dedi.

Yüksek Güvenilirlik ve Dayanıklılık

Samsung Smart Signage TV,  küçük ve orta ölçekli işletmelere ileri seviyede güvenilirlik ve ticari sınıfta bir işletim sunuyor. Uzun süre kesintisiz olarak çalıştırılabilecek şekilde tasarlanan sistem sayesinde işletmeler tanıtım malzemelerini günde 16 saate kadar ve haftada 7 gün görüntüleyerek optimal bir görüntüleme deneyimi yaşayabiliyorlar.

Kolay kurulumu ile dikkat çeken Samsung Smart Signage TV, mağaza sahiplerinin iş içeriğini hızlı bir şekilde oluşturmak, programlamak ve görüntülemek için ihtiyaç duydukları her şeyi içeriyor. Samsung Signage TV iş içeriğini depolamak ya da yürütmek için ek bir ses ya da görüntü cihazı ihtiyacını ortadan kaldırarak işletmeler için maliyetleri de azaltıyor.

Mağaza sahiplerinin müşterilerine indirimler, çalışma saatleri, özel etkinlikler ve müşteriye ulaşmak amaçlı tüm  tanıtım bilgilerini kolayca iletmelerini sağlayan bir içerik yönetimi yazılımı çözümü olarak MagicInfo Express kullanan Samsung Signage TV; içeriklerin istenen sırada, istenen süreyle, günün istenen saatinde ve haftanın istenen gününde kolayca oluşturulmasını, yayınlanmasını, yönetilmesini ve programlanmasını sağlıyor.

1409316656_samsung-smart-signage2.jpg

Tüm bunlara ek olarak Samsung Smart Signage TV, MagicInfo Mobile sayesinde işletmelerin mobil uygulama ile mobil cihazlarından (Android ya da iOS) tanıtım malzemelerinde hızlı güncellemeler yapmalarına  aynı zamanda fotoğraf yüklemelerine de olanak sağlıyor. Benzer şekilde, yerleşik bir WiFi'la sağlanan kablosuz iletişim özelliği sayesinde kablo dağınıklığını önleyerek harici cihazlarla sorunsuz bağlantı ve kablosuz içerik aktarımına olanak sağlıyor.

Samsung Smart Signage TV Ekim sonunda Türkiye’de de satışa sunulacak.