Samsung TV alana Galaxy S7 edge hediye!

Samsung SUHD TV’leri satın alanlar, Galaxy S7 edge, Galaxy S7 ya da Samsung Soundbar ses sistemi kazanıyor. İşte kampanyanın detayları.

Samsung TV alana Galaxy S7 edge hediye!

Samsung Electronics, Quantum Dot teknolojisine sahip SUHD TV satın alan tüketicilerin, satın aldıkları modele göre Galaxy S7 edge, Galaxy S7 ya da Samsung HW-J7501R model Soundbar kazanacağını duyurdu.

31 Ekim’e kadar sürecek kampanyadan yararlanmak için tüketicilerin Samsung satış noktalarına giderek 55 inç ve üzerinde SUHD TV’leri satın almaları gerekiyor. Dünyanın tek kadminyum içermeyen Quantum Dot teknolojisine sahip televizyonu olan 2016 model SUHD TV’ler, Samsung’un bugüne kadar sunduğu en gerçekçi renkleri izleyicilerle buluşturuyor.

Sahip olduğu 1000 nit HDR ile aydınlık ve karanlık nesneler arasındaki konstrastı en üst seviyeye taşıyor. Bununla birlikte geceleri daha iyi görmesiyle bilinen güve gözünden ilham alınarak tasarlanan yeni Ultra Black teknolojisi dışarıdan gelen ışık yansımasını minimuma indirerek ışıklı ortamlarda dahi en iyi sonucu veriyor.

Evdeki tüm set üstü kutular, oyun konsolları ve cihazların tek bir kumanda ile yönetilmesini sağlayan akıllı uzaktan kumanda, herhangi bir kurulum gerektirmiyor. Geleceğin akıllı ev konseptinin merkezine yerleşen Samsung SUHD TV’ler, kullanıcıların yaşam kalitesini artırıyor.

1476349941_1476348021a4samsung01.bundle.jpg