Samsung’dan Cinemaximum Zorlu Center’da Benzersiz Curved UHD TV Deneyimi

Samsung Electronics , “Kavisli Ekran” keyfini dolu dolu yaşamanız için, farklı bir iş ortaklığına imza atıyor. Samsung Curved UHD TV ile aynı görsellikte tasarlanan Cinemaximum Zorlu Center’ın kavisli sinema perdeleri, sinemaseverlere benzersiz “kavisli e

Samsung’dan Cinemaximum Zorlu Center’da Benzersiz Curved UHD TV Deneyimi

Samsung, Cinemaximum Zorlu Center sinemaları ile bir yıl boyunca sürecek bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Anlaşma çerçevesinde, Cinemaximum Zorlu Center 5 ve 6 numaralı sinema salonları, Samsung Curved UHD TV’ye özel bir görselliğe bürünecek. Salonda yer alan ekranlar, birebir Samsung Curved UHD TV görselliğiyle, sinemaseverlerin filmleri “Kavisli TV” derinliğinde izlemesini sağlayacak.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Direktörü Hüseyin Erel işbirliğini değerlendirirken; “Geçtiğimiz yıl TV teknolojisinde devrim niteliğinde bir ürün olan Curved UHD TV modellerini dünya ve Türkiye pazarına sunduk. Geleceğin TV teknolojisine adım attığımız bu önemli ürün grubunu, 2014’te tanıtımını gerçekleştirdiğimiz -Bükülebilir UHD TV (Bendable UHD TV)- segmentiyle bir adım ileri taşıdık. Bu sıra dışı teknolojiyle kullanıcılar, kavisli ve düz ekran TV kullanımı arasında diledikleri gibi seçim yapabilecekler. Bir yıl boyunca sürdüreceğimiz Cinemaximum Zorlu Center sinemasıyla işbirliği çerçevesinde de temel olarak, TV teknolojisindeki bu benzersiz gelişimi vurgulamayı ve izleyicilerin kavisli ekran deneyimini farklı bir platformda yaşamalarını amaçlıyoruz” dedi.    

Samsung, bu özel anlaşmayı, Türkiye’nin en önemli senarist ve yönetmenlerinden Çağan Irmak’ın son filmi Unutursam Fısılda’nın ön gösterimiyle kutladı

Samsung, Cinemaximum Zorlu Center sinemasıyla ile gerçekleştirdiği işbirliğini özel bir ön gösterimle duyurdu. Son yılların en başarılı yönetmen ve senaryo yazarlarından Çağan Irmak’ın yeni filmi Unutursam Fısılda, özel bir ön gösterimle Samsung’un kavisli ekran keyfini sinemayla bütünleştirdiği anlaşmalı Cinemaximum salonlarında ön gösterimle davetlilerle buluştu. Katılımcılar, Unutursam Fısılda’yı, Çağan Irmak’la birlikte izlediler.