Galaxy S8'in güvenliği McAfee'ye emanet

Samsung ile McAfee güvenlik için masaya oturdu. Başta Galaxy S8 olmak üzere tüm Samsung cihazlarının güvenliğinden artık McAfee sorumlu.

Galaxy S8'in güvenliği McAfee'ye emanet

Samsung, güvenlik çözümlerinin akıllı telefonlara, akıllı TV'lere ve PC'lere önceden yüklü olmasını sağlayacak büyük bir ortaklık duyurusu yaptı. Samsung, güvenlik konusunda tercihini McAfee'den yana kullanarak, akıllı cihazlarını güvence altına almayı hedefliyor.

Samsung'un açıklamalarına göre; McAfee VirusScan anti-malware teknolojisi Nisan ayından itibaren Galaxy S8 akıllı telefonlara önceden yülü gelecek. Yani tüm Samsung Galaxy S8 amiral gemileri kutudan çıkar çıkmaz McAfee güvenlik yazılımı ile birlikte geleceği anlamına geliyor.

Buna ek olarak, McAfee VirusScan, Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge ve Galaxy Note 5 için ücretsiz olarak indirime sunulacak.

1494484636_mcafee-logo.png

Benzer bir anti-malware teknolojisi, Samsung Smart TV müşterileri için Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Kore'de indirime sunulacak. Bu yazılım 2017'nin ilk yarısında ise diğer ülkelerde de indirime sunulacak.

Son olarak, McAfee LiveSafe çapraz aygıt güvenlik çözümü, 2017'den itibaren üretilen tüm Samsung PC'lerde önceden yüklenmiş olarak gelecek. Ancak Samsung PC'lerde yüklü olarak gelen McAfee LiveSafe, sadece 60 gün boyunca ücretsiz kullanılacak. Daha sonra üyeliğinizi devam ettirmeniz için ücret ödemeniz gerekecek.