Samsung'un ilk çift kameralı telefonu ekranı açıkken görüntülendi

Samsung'un ilk çift kameralı akıllı telefonlarından biri olacak olan Galaxy J7'nin görüntüleri geldi.

Samsung'un ilk çift kameralı telefonu ekranı açıkken görüntülendi

Galaxy J7 (2017) Chinese Edition, Samsung'un yakında duyuracağı dört çift arka kamera telefonundan biridir. Galaxy J7 (2017) Chinese Edition'ın siyah modelinin görüntüleri sızdırıldı. Aşağıdaki görüntülerde görüldüğü gibi akıllı telefon dikey olarak düzenlenmiş çift arka kameralara sahip. Kamera modülünün altında ikili LED flaş var. Samsung'un logosu çift LED flaşın altında yer alıyor. Üst ve alt anten bantları akıllı telefonun arka panelinde de açıkça görülebilir. Telefon oval eğri köşelere sahip.

Telefonun ön tarafı yansıtıcı bir ekrana sahip gibi görünüyor. Ekranda uyku durumu gözüküyor ancak, saat ve tarihin yanı sıra bazı bildirimler de görüntülüyor. Bu, Daima Açık özelliğinin Galaxy J7'de (2017) mevcut olacağını gösteriyor. Ekranın altında parmak izi tarayıcı bulunuyor. Üst çerçevede ise selfie kamera ve muhtemelen bunun için bir LED flaş mevcut.

1500627337_galaxy-c102-1.jpg

Galaxy J7 (2017), çift arka kamera ile Samsung'un ilk akıllı telefonu olarak ilk kez piyasaya çıkacak. Ağustos ayında gelen Galaxy Note 8 de bu özelliğe sahip olacak. Galaxy C10 Pro'nun da çiftli arka kameralarla geleceği söyleniyor. Ayrıca, yakın zamandaki sızıntılar, Galaxy C7 Pro'nun (2017) çift arka kameralarla geleceğini öne sürüyor.

1500627359_galaxy-c10-1jpg.jpg