Samsung'un iPhone kullanıcılarını hedefleyen test telefonları bitti

Samsung'un iPhone kullanıcılarına test amaçlı kullanmaları için vereceği telefonlar tükendi.

Samsung'un iPhone kullanıcılarını hedefleyen test telefonları bitti

Sizlere dün Samsung’un iPhone kullanıcılarını hedefleyen kampanyasından bahsetmiştik. Kampanyaya göre Samsung, 18 yaşından büyük ABD’li iPhone kullanıcılarını Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy S6 Edge olmak üzere üç telefonunu bir ay süresince birincil telefon / iletişim cihazı olarak (aktif kablosuz veri hesabı ile) test etmeye davet etti.

Telefonu test etmek isteyen iPhone kullanıcıları SamsungPromotions.com sitesini ziyaret ederek bir form doldurarak denemek istediği Galaxy modelini seçecek. Formu dolduran kullanıcılar Samsung’un cihazı göndermesi için bekleyecek. Eğer kullanıcı seçilen Galaxy modelini beğenmezse geri gönderecek.

1440224625_samsung-will-allow-current-iphone-users-in-the-u.s.-to-test-drive-one-of-its-new-models.jpg

iPhone kullanıcılarına bu teklif cazip gelmiş olacak ki, Samsung’un test için ayırdığı telefonları tükendi. Kampanyanın ayrıntıları ortaya çıktı ve Samsung hiç de yaş yere yatmamış.

iPhone kullanıcılarının doldurduğu forma göre Galaxy telefonları 30 günlük süre içerisinde test edip beğenmeyen kullanıcılar geri iade ederken telefonlarda ufak tefek çizikler olursa hiçbir bedel ödemiyor ancak, ekranda çatlak veya hasar ya da su hasarı ve kamerada bozukluk olursa 100 dolar ödeyecek. Eğer telefon hiç açılmayacak kadar bozulduysa ya da geri iade edilmediyse kullanıcı 700 dolar ödemek zorunda kalacak. Test kullanışı için kayıt olurken bunların ibraz edilmesi gerekmektedir.

1440224669_unfortunately-no-test-drive-phones-remain.jpg

1440224653_there-are-penalties-for-not-returning-your-phone-in-good-condition.jpg